maanantai 1. lokakuuta 2012

Haaste


Hello !

Sain Debeltä haasteen, tiedättehän, saan 11 kysymystä ja sitten haastan jotkut toiset ja keksin omat kysymykset, right? No, tässä kysymykset jotka mie ite sain!

1. Mitä opiskelet?
   - Nohnoh, mie valmistuin Kimpisen lukiosta viime keväänä ylioppilaaks. Nyt en oo missään koulussa, mut opiskelen Avoimessa yliopistossa sosiaalityön peruskurssia. Hain Tikkurilaan opiskelemaan sosionomiks ja niihin pääsykokeisiin lueskelen paraikaa, mut en muuten opiskele mitään!

2. Lempikirjailia tai lempikirja (EI HARRY POTTEREITA!!)
   - En ois ees vastannut Harry Potterit, haha.. Öö, tuotatuota, varmaan noi Carrien nuoruusvuodet tai sitte Jennifer Weinerin 'Tietyt tytöt!' Ei miulla oo siis mitään sellasta, mikä menis yli muiden reilusti.

3. Kolme blogia jota seuraat
Naag, Give it a try ja One step to our lives ! :-)

4. Tämänhetkinen lempikappaleesi
   - Luultavasti tämä! eli Mat Kearneyn - Ships in the night. kyllästyn varmaan kohta ku soitan tätä over and over again.

5. Harrastukset
   - Lopetin tanssin viime keväänä joten en voi sanoa sitä enää, blaah.. No mut bloggaus♥ ja valokuvaaminen tottahan toki! Ja tänään alotan salillakäymisen & lenkkeilyn, joten kai voin senkin tässä mainita..

6. Helppo ruokavinkki opiskelijalle? :)
   - Ok, tää ei ollu ihan paras mahollinen kysymys miulle.. En osaa kokata, en sitte mitää. Korkeintaa keittää makaroonia ja tehä mikropizzaa. Sori nyt :-D

7. Minkä takia bloggaat? Toivotko löytäväsi kavereita bloggaamisen kautta?
   - Varmaan jokainen bloggaaja kirjoittaa tän saman, mutta näinhän se on.. Bloggaan just siks, koska rakastan valokuvaamista. En ehkä oo niin taidokas kuvaaja, mut vähän kerrassaan sitä oppii! Tykkään myös kirjoittaa ja pohdiskella asioita. Tää on tällain ku julkinen päiväkirja. En kadu hetkeekää, et alotin tän. Mut en oikeestaan kirjota siks, et löytäisin kavereita tän kautta. Enkä oo löytänytkään. Ei se miusta oo tän jutun pointti, mut en valittais vaikka löytäisinki! :-)

8. Paras TV-ohjelma?
   - Tää on helppo, se on nyt ja aina House♥

9. 5 lemppariasiaa arjessa?
   - Öö.. Tää on paha! Ehkä just valokuvaaminen, sit ku näkee kavereita pitkästä aikaa, oma aika et saa vaan olla koneella tai katella telkkaria peiton alta.. Joo, en keksi :-D haha.

10. Ammattihaave?
   - Lastentarhanopettaja ehkäpä!

11. Mitä odotat?
   - Ooh, vaikka mitä.. Sitä et pääsisin ulkomaille, esim. Hollantii tai Espanjaa. Et saisin tiedon, pääsenkö pääsykokeisiin vai en, pääsenkö muuttaa Tikkurilaa vai en. Et pääsisin salille tänään. Kaikkee mahollista, hihi!

Haastan ihmiset joskus toiste ja keksin ne kysymyksetkin, nyt ei ehdi :-) Ylempänä lookkia, milt näytin eile miun veljen synttärikahveilla. Kohta salille, adios!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti