tiistai 23. lokakuuta 2012

Puhelinkuvia

 
Heissan!
 
Hupshups, ihan kiitettävästi näitä ruokakuvia tuli tähän.. Kaikki varmaan huomaa mikä on miun intohimo? Haha! Aattelin kerraki vähä kirjotella noihi kuvii ni ei tarvi ite sit kertoilla joka kuvasta jotain. Vaik onhan ne aika itsestäänselviä, mutta kumminkin!
 
En sit tiiä mitä ootte mieltä näistä kännykkäpostauksista, eihän tää laatu oo mitään päätähuimaavaa tolla 3.2 mp:n kameralla. Mut otan kuvia kännykälläki suhteellisen usein, niin joudutte väkisinkin välillä kestämään näitäkin postauksia ;-) Kuka tykkää kuka ei. Aina ei jaksa kantaa järkkäriä mukana, pääsee vaan niin paljon helpommalla!
 
Niin, tän päivän suunnitelmat ihan uusiks ja pari muuttujaa ollen matkassa, menin sitten ''Litin'' kanssa kahville pitkästäpitkästä aikaa! Oltiin paljon tekemisissä yläasteella, väkisinkin, kun oltiin samalla luokalla. Kun koulut vaihtu niin harvemmin tulee tottakai nähtyä MUTTA, kun nyt näkee harvemmin niin on paljon enemmän juttuja kerrottavana ;-) Että on tässä puolensakin. Ja oli kyllä tosi hauskaa! Nyt on illan suunnitelmat auki, mut oon niin väsy-Niina, että voi olla, ettei jaksa mihinkään. Jos sitä kattois vaikka Maajussille morsiamen eilisen jakson, hah! Nyt ei muuta, kertokaa risut ja ruusut näistäkin postauksista jos jaksatte :-)
 
♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti