keskiviikko 17. lokakuuta 2012

The only way to have a friend is to be one.

Ja tänään vuorossa vähän erilaista postausta! Aattelin vähän kertoilla miun parhaista kavereista, keiden kanssa vietän eniten aikaa ja heitän huonoimmat läpät ikinä, hah. En tiiä mitä te tykkäätte tämmösestä, mut ajattelin kokeilla! :-) Opinions?
 

 1. Eli ihan ekana Lennu, miun sielunsisko! Ollaan kohta tunnettu kaheksan vuotta, jos oikein laskin. Tutustuttiin ala-asteella näytelmäkerhossa♥ Eikö olekin aika romanttinen alku meidän ystävyydelle? Sitte lenardi sai tarpeekseen omasta koulustaan ja kasilla se sitten vaihtoi mein luokalle, ai ihanuutta! Ja siitä lähtien ollaankin sitten oltu tosi hyvissä väleissä ja ollaan vieläkin. Lennua nään about päivittäin, sen kanssa voin jutella ihan kaikesta ja meitä yhdistää samanlainen (ja hyvinhyvin outo..) huumorintaju!

2. Tokana sitte tää meiän kuopus, Niko. :-) Nikoon tutustuin reilu vuosi takaperin yhen kaverin pippaloissa. Kyllähä mie sen oon pidempäänkin tietänyt, mutta sillon vasta juteltiin ekan kerran. Ja koko viime kesä me pyörittiin yhdessä. Meillä on ollu vaikeutemme ja ehkä tää ikäero on välillä vähän hankala, mut ei sitä kyllä Nikosta huomaa, että se ois miuta kaks vuotta nuorempi. Ihan samoilla aaltopituuksilla myö surffataan ja Nikollekin on helppo puhua vähän vaikeemmistakin asioista. Siit on tullu vuoden aikana miulle ihan tosi tärkee! Pus♥

3. Ja sitten Tonanza! No myö nyt ei olla tunnettu puolta vuotta kauempaa, ehkä vähän reilu. Kaikki alko siitä kun myö vaan ajeltiin joka ilta päättömästi Tonin kans, sit meiän näkemiseen tuli pieni breikki. Nyt meille on kumminki kehkeytyny johon kuuluu minä, Toni ja kaks edellistä eli Niko ja Lennu! Toni on tosi hauskaa seuraa aina ja keksitään vaikka mitä aina yhdessä :-) On ollu tosi kiva tutustua Toniinki paremmin!

 4. Miu kaima - Niina♥ Kaikki lähti siitä hiton pesiksestä, mutta kunnolla sitten tutustuttiin lukiossa, kun samalle luokalle meidät tökättiin! Mein kahen välit on pelkkää vuoristorataa, mut kyl meil on kumminki aina ihan hauskaa. Keksitään tyhmimpiä ideoita ikinä, luetaan toistemme ajatuksia ja keksitään vaikka mitä kolttosia ja elämysmatkoja ties minne. En tiiä ees, et voiks kaks ihmistä olla näin erilaisia, mutta silti niin samanlaisia?

 5. Pb, Beenjani! Miun ihana blondi :-) Myö tutustuttiin yläasteella, siitäkin on jo aika monta vuotta aikaa. Tuntuu kylläkin et ihanku oltais vasta tutustuttu! Beenja vaan joskus kysäs et haluisinko olla sen kanssa vapaa-ajalla, vaikka ei koskaan koulussa oikein oltu puhuttukkaan. Mut meillä natsas heti ja natsaa edelleen! Tän tytön kanssa käyn salilla ja lenkilläkin sillon tällön, katotaan Frendejä ja salkkareita yhdessä ja syödään ihan liikaa ja epäterveellisesti. Mut meil on aina tosi hauskaa ja kyllä viihdyn hänen kanssaan♥

 6. Roxy & Aida♥ Roxyyn tutustuin netissä, enkä edes muista milloin! Jostain supertyhmästä riidasta se lähti, vaikkei me edes tunnettu. (Saatoin olla hieman naaiivi tuolloin). Mut jotenkin se lähti siitä käyntiin ja vaikka Roxy asuukin Helsingissä ja jutellaan suhteellisen harvoin, jokainen kerta on silti aina ihan ja etenkin hauska! Roxylla on ihan loistavia juttuja ja mahtavia sanavalintoja, etten voi koskaan olla nauramatta. Metallica - Kansallislaulu.

Ja siirtykäämme Aidaan. Yläasteella tutustuin tähänkin tyttöön, jollakin liikuntatunnilla sitten ekan kerran menin juttusille. Meitä heti yhdisti huono kunto, kun liikuntatunnilla tultiin juoksemasta aina viimeisinä♥ Aidalle on tosi helppo puhua kaikesta ja mein keskustelut on aina superpitkiä. Aida oli miulle tositosi läheinen, mut sit se meni ja muutta Espooseen, sniif. :-( Mut silti nähään aina kun mahollista ja jutellaankin vielä, vähän harvemmin kuin ennen, mut eipä mei ystävyys mihinkään katoa!

7. Noora & Lotta. Alotetaan nyt vaikka Noorasta :-) Mein taival alko siitä, kun tuo ihana muutti noin 12 vuotta sitten tohon mein seinän taakse naapuriksi! Syksyllä yhessä täytettiin pahvilaatikoita lehdillä ja hypättiin sinne. Jep, halvat oli huvit mut tosta se kaikki lähti. Nyt se on muuttanu jo pois tosta seinän takaa, ihan tohon sadan metrin päähän. Hah. Nooraakii nään vähän harvemmin, mut ehkä se on vaan hyvä, onpahan sit enemmän juttua ainanku nähää! Ja noorankin kanssa keskustelut voi mennä äärimmäisen syvällisiks helpostikkii, mut se onkin hyvää Noorassa, et sen kanssa voi todellakin niistä puhua ihan face 2 face.

Ja sit tää toinen, Lotta. (Ykskään ei saa sit sanoa et näytetään samalle, ok?) Koska siis myöhän ollaan pikkuserkkuja. Joskus oltiin ihan bff ja hengattiin 24/7 yhessä, mut nyt nähään jostain syystä vähän harvemmin. En oikei tiiä miks? Vähän on vaan jotenkin jääny. Mut Lotta on ihana, eikä se pääse miust eroo vaikka haluiski!


8. Juuli♥ Mein tarina on aika hauska :-D Juulin oon tavallaan ''tuntenut'' jo ala-asteesta lähtien. Me tutustuttiin siis Habbo hotellissa, kuinka ihanaa! Juulin oon nähny tasan kerran niinku oikeesti, just tuolloin abiristeilyllä. Me jutellaan kuitenkin ihan päivittäin ummet ja lammet ja Juuli jaksaa aina kuunnella miun huolia ja mie sen. Juuli on persoonana tosi ihana ja kun me nähtiin ekan kerran, ihanku oltais tunnettu aina! Vaikkei koskaan aikasemmin oltukaan nähty. Ja toivon et mahollisimman pian tulee uus tilaisuus treffata tätä kaunokaista :-)



Jos en nyt jostakusta täs postaukses kertonu, ei se tarkota sitä, ettette ois miulle tärkeitä. Kyl kaikki ite tietää, mitä työ miulle merkkaatte ;-) Hihi. Miul on aina hauskaa kaikkien kanssa, en luokittele miun kavereita ja jokainen on ihana omalla tavallaan!♥

PS: Ok, ei asukuvia tänäänkään. Ihan kökkö ilma, ei täällä sisällä pimeessä mitään saa otettua. Ihan tyhmää. Huomennaki muute tulossa vähän erilainen postaus! Ja jos ois parempi ilma ja saan sit ne asukuvat otettua, koitan jopa tyrkätä kaks postausta. Niin ja hei, mitäs te tästä tykkäsitte?

♥Niina

6 kommenttia:

  1. aivan ihana postaus! ihana kuvakin siellä meistä niin :) hihi, sielunsisko <3 ja KYLLÄ, meillä on hyvin, hyvin kieroutunut huumorintaju..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii kiitti!♥ no ai vähänkö... xd kommando!

      Poista
  2. tämmöset postaukset on hauskoja ja mielenkiintosia
    keep going ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yaaay thank you :-) huomennakin vähän erilaista postausta luvassa sitte! katotaa mitä te siitä tykkäätte.. :p

      Poista
  3. Eikä !! Myö Aidan kaa lämmettii :)) <3 ihana

    VastaaPoista