tiistai 23. lokakuuta 2012

Sieg heil to the president Gasman


Moi ja hyvää maanantaita :-)

Tosi nätti ilma tänään, oiettä! Inspas mennä ottamaan sitten asukuvatkin ulkoilmaan, järven lähelle. Sormethan siinä jääty mutta onhan nää kivempia katella kun jossain neljän seinän sisällä keinovalossa otettuna, hyi. Ihan hömppä-maanantai tää kyllä oli. Kampaajakäynti, loikoilua kaverien kanssa, lautapelien pelaamista pitkiin aikoihin ja olinhan voittamaton, salikäynti joka meni enemmän kun pieleen ja sen sellasta..

Haluisin taas vaihteen vuoks ehkä tehä vähän syvällisemmän ja pidemmän postauksen, mutku miussa on se huono puli, etten osaa ottaa kantaa ikinä mihinkään. Olin koulussakin aina se takarivin hissukka, en viitannut koskaan. Onhan miulla mielipiteitä tottakai, mut ne on vaan tuulesta temmattuja ja kaikkien muiden mielipiteet ja perustelutkin kuulostaa pätevämmiltä ja järkevämmiltä, kuin omani. Jostain syystä en vaan osaa tuoda itseäni julki tarpeeksi tälläisissä asioissa, jotka herättää keskustelua. Oon ihan toivoton. Osaan vaan juoruta ja jakaa tietoa eteenpäin, pohtia toisten tekemiä päätöksiä ja elämää, vaikkei ne edes liikuta miuta millään tavalla. :-D Mut uutisissakin puhutuimmat ja ajankohtaisimmat aiheet ni nounou, en osaan niihin sanoa mitään. En ainankaan julkisesti ja ääneen. Saatan päivitellä jonkun kaverin kanssa jotain viihdeuutista, mutten sen pidemmälle osaa mennä. Tätäkin taitoa pitäis kai opetella, eihän se niin vaikeaa voi olla? En vaan uskalla koskaan sanoa mitään, koskaan pelkään tulevani murskatuks muiden paremmilla mielipiteillä ja faktoilla. Ehkä tyydyn vaan yksinkertasesti olemaan se seinäruusu. :-)

♥Niina

PS: mitä diggailette hiuksista? En voi sanoa enää olevani brunette, aikas hurjaa tämä..

2 kommenttia:

  1. Mikset voi sanoa olevas brunette? Ei toi mun mielestä kyl blondikaa oo, ihan selvä vaaleean ruskee tai sit valo hämää tosi pahasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä toi on suurimmaksi osaksi blondi, ei vaalean ruskea, ainakaan miun mielestä :) Kai se riippuu vähän valosta ja onhan siellä alla toki sitten vähän ruskeaakin edellisestä väristä!

      Poista