sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Meow


Hei!

Tässä muutamia kuvia tältä päivältä, joka on ollu leppoisaakin leppoisampi. Aurinko on nätisti paistanut ja hymy hipoo korvia. Äiti eilen viimeisteli miulle ton viininpunaisen kaulahuivin ja se on ihan superihana, lämpöinen, iso ja mitä vielä! Tykkäättekö tekin yhtä paljon kuin minäkin?

Oon nykyisin niin mukavuudenhaluinen ja haluan pukeutua turvallisiin ja isoihin vaatteisiin. En tarkoita mitään säkkejä, vaan vaikka isoa kaulahuivia tai hupparia, välillä kollarit on kivat kotona oleiluun. En tykkää enää pukeutua tiukkoihin, piukkoihin ja ihonmyötäisiin vaatteisiin. Tai tottakai tykkään, mutta myös mukavuus on in miun pukeutumisessa! Yritän päästä eroon siitä miun pantterihuivista, kun se esiintyy about jokaisessa asussa. Tein nyt poikkeuksen. Ehkä tää huivi kiilaa pantterihuivin pois palkintopalliltaan eli miun kaulasta ja toi muuttaakin lopputalveksi ja syksyksi kaulaani. Superihana!

Tää päivä meni mukavasti N:n kanssa. Kuvailtiin, ajeltiin, pelattiin Scrabblea apinoissa (myönnän häviöni), käytiin kahvilla ABC:llä ja voitettiin euron arvoista 23€, hyvä me ja hyvä meidän joukkue!♥ Nyt lähden supermyöhäiselle iltakaakaolle toisen N:n kanssa, ei voi kauan pyöriä kylillä kun aamulla on aika jollekkin 'nuorisoneuvojalle'? Mikä ikinä onkaan kyseessä, se selviää huomen aamuna. Ehkä mie nyt työllistyn, taikka sitten en.. Mut hyvät yöt jokaiselle ja laittakaapa kommenttia tulemaan! ☺

♥Niina

English: Hey! Here's some pics I took today :-) I spent my day with N and we had so much fun! My mom made a new scarf for me, do you guys like it?

4 kommenttia:

  1. ihana huivi, sopii tosi hyvin takin kanssa ! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat kynnet!:) Mitä lakkaa toi hopea on? :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voin paljastaa pikku salaisuuden, ettei noi oo miun omat kynnet ;-) Ihan citymarketista ostin kaheksalla eurolla tekokynnet ja liimasin kiinni! Mut on nää kyllä aika kivat :)

      Poista