torstai 25. lokakuuta 2012

There's not enough room 4 you and me


Helou!

Pidin hiukan hiljaiseloa blogin puolella ja nyt täällä taas kirjoittelee hyvin pirteä ja iloinen bloggaaja ! Tossa vähän syksykuvia ja pari juttua mitä oon ostanu. Ton yltiösöpön purnukan mikä oli täynnä kynttilöitä, ostin äitilleni. Ajattelin piristää sitä hiukan niin ostin sille ton ja muutaman superhienot käsipyyhkeet Kodin1:stä. Sitte tuon Jean Paul Gaultierin tuoksun ostin iskälle ja veljelleni, en sentään itelleni.. Mut jos joskus tulevaisuudessa omistan poikaystävän, niin ostan sille tuon tuoksun ehottomasti! Ehkä paras miesten tuoksu mitä tiedän.♥

Onpas taas sekava postaus tulossa, äh. Noh niin, eilen otin sen pitkään himoitun rustokorun. Unohin ottaa kuvan siitä mut katellaan vaik huomenna uusiks! Tänään meen ostamaan kaverille synttärilahjaa ja lauantain sitten baariin vähän juhlistamaan. Ja tuplajuhlat tulossa koska miul on nimpparit perjantaina, jihaa! Tänään myös soitin sinne päiväkotiin siitä työharjoittelupaikasta, se pomo lupas huomenna soitella.. Vähän jänskättää miten käy. Nyt kumminkin kahville ja sen jälkeen lahjaostoksille, moikkamoi!

♥Niina

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) samovaari siskoksilla on juhlan aihetta, koska nimpparit ja synttärit jee. <3 p.s. ite tykkään hugo bossista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti erakkosisko!♥ On paljon aihetta juhlaan, harmi vaa ku Niina #2 ei oo mukana ni ois triplajuhlat ;-) No mut ehkä pärjätää näinkin. ps: mie tiiän. mie tykkään muerte-tuoksusta, se vie jalat alta. muertekin _melkein_ vei. :) XD

      Poista
  2. Vastaukset
    1. These pics I took with Canon's 50mm lens. But I have 3 more, I'll tell you later what I'm using 'cause I just can't remember then right now sorry hah :)

      Poista