maanantai 15. lokakuuta 2012

15102012

 

Ciao!

Kauheesti miun tekis mieli höpötellä, on niin paljon mahtunut yhteen päivään ja päässäkin sinkoilee ajatuksia, hui.
Aamu lähti mukavasti käyntiin työkkärikäynnillä ja sen jälkee tehtiin N:n kanssa pizzaa, joka lieävästi haiskahti sitruunalle. Purkinavaajaakaan ei löydetty ja tuhottiin kaikki purkit saksilla, aina ei vaan voi onnistua. Oon kärsiny mahakivuista without a reason, syönyt maailman yksinkertaisinta mutta parasta ruokaa, kahvitellut ja pelannut scrabblea ja vienyt uuden lenkkikenkäni neitsytmatkalle pururadalle. Ihan huisipäivä! Oon heränny puol seittemän ja energiaa löytyy vieläkin. Huomenna yritän kanssa herää tosi aikaseen, että ehtii kaikessa rauhassa siivota huonetta ja lukea pääsykokeisiin.

Ellokselta löytyi just sellanen neule, mitä oon koittanut koko syksyn kaupoista metsästää. Ja nyt se löytyi! Tällä viikolla voisi sen laittaa tilaukseen, ai ihanuutta. Nyt nautin kylmää smoothieta ja katon huippikset, kun loppu jäi näkemättä. Adios!

Ps: Tässä tänään sain ajatuksen, että voisin taas yrittää toteutella tän viikon sitä, että puen päälleni vaatteita, joita en yleensä pidä. Tän päivän asu ei kyl kuulunu tähän kastiin ja oli muutenkin yllättävän tylsä, mut huomenna uus yritys, eikös?

♥Niina

English: Ciao! I've got so much to talk about 2 you guys. I had a great day, really! I already woke up at 6:30am, went to the centre, made pizza with N (and it tasted like lemon, eww. I had coffee with my friends, ate the best food in the world and went running. I've woken up early and I still have so much energy, haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti