sunnuntai 28. lokakuuta 2012

When I get sad, I stop being sad and be AWESOME instead. True story


Heissan ihanaiset!

Yesterday was pretty awesome. Elikkäs miun paras ystäväni - "samovaari-siskoni", täytti 19. Virallisesti perjantaina kylläkin, eilen me sitä juhlittiin. Joten ensin oltiin porukalla Baraatissa ja myöhemmin suunnattiin Gigglin Marliniin. Olin iha superi ilta, tosi hauskaa, tuli tanssittua paljon ja nähtyä kaikkia tuttuja pitkästä aikaa! Tutustuin myös uusiin ihmisiin ja oli tapahtumarikas ilta kaikin puolin :-) Minäkin myös heräsin mukavasti ilman minkäänlaista häivähdystä krapulasta, pieni morkkis ehkä kylläkin kun lueskeli viimeyön tekstiviestejä, huh.. Mut näitä sattuu myös paremmissa piireissä!

Ja noh, Facebook on täyttynyt viimepäivinä tilapäivityksistä että ''onpas liukasta, ja on vielä kesärenkaat'' tai ''jee ensilumi!!11''. Mie en päivittäny siellä, mut oli silti tänne pakko ikuistaa parit kuvat ensilumesta. Nyt ei muuta, kohta nään eilistä juhlakalua ja valaistaan vähän eilisillan tapahtumia. Moikat!

♥Niina

English: Hi guys. Last night I was at the bar 'cause my friend had b-day! We had so much fun, danced all night and saw all my friends. :-) And no hangover, buja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti