torstai 4. lokakuuta 2012

Dagens

Loppukevennys!
 
Sori nää yltiötyhmät vessakuvat. Tarvisin jonkun henk.koht kuvaajan, joka seurais miuta paiksta toiseen kamera kourassa ja nappaisi kuvat asusta jossa liikun päivät. Taitaa muuten ekaa kertaa vilahtaa toi Halensilta tilattu neulepaita täällä blogin puolella, ihan päällä asti! Näissä kumminki hengailtu tää päivä, kotona ja ulkona, siellä täällä. Nyt tsekkaamaan pääsykoekirjat ja nukkumaan, adios!
 
♥Niina

2 kommenttia:

  1. Millä eyelinerilla sä teet sun rajaukset? Mä tartteisin nimittäin uuden, sellasen joka näkyy ja kestää! Ei siis sais lähteä pois kesken päivän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, vastasin tähän jo tänään, tuohon toiseen postaukseen vaan :D Mut ei se mitään, laitetaanpa vielä uusiksi! Niin, mie käytän oikeestaan kahta eyelineriä. Laitan ensin Maybellinen master piece -eyelinerii, joka on enemmän sellanen ''kynämäinen''. Sen jälkeen viimeistelen ja piirrän kunnon kissansilmä -rajaukset Luemenen Blueberry Liquid eyelinerillä, joka on enemmän sellainen siveltimen tyyppinen. Tolle Maybellinen eyelinerilla saa vähän tarkempaa jälkeä aikaan, joten sillä on helppo tehdä silmän sisänurkat yms.

      Miullakin tuppaa lähtemään kesken päivän pois eyelinerit, etenkin kun ne on niin paksut ja leviää yläluomeen. Laitan kuitenkin alle vielä Lumenen eyeshadow primeria, niin kestää kyllä huomattavasti paremmin sen avulla:)

      Poista