lauantai 13. lokakuuta 2012

I've been shattered by the ones I thought I loved


Heippa ja hyvää alkanutta viikonloppua! Joillain kai alkoi jo syysloma? Oon vähän pihalla, kun en ite oo koulussa yli puoleen vuoteen ollut.. Hurjaa.

Siinä ne miun rakkaus-lenkkarit nyt seisoo. Vielä puhtaina ja käyttämättöminä. Jos tänä viikonloppuna pääsis viemään ne neitsytmatkalle tuohon lähipururadalle. Ois aika nannaa, kerrankin inspaa lähteä lenkille! Ja miusta on tullu true-urheilija - lopetin roskaruuan syömisen (sallin sen itselleni aniharvoin enää, kerran kuussa on ehkä maksimi, ääks!) ja äiti osti miulle jotain lisäaineettomia mansikkapatukoita, kun tulin salilta. Ja pähkinöitä, nam. Kyllä miusta kunnon atleetikko vielä saadaan, rantakuntoon 2056!

Okei, tavoitteet sikseen. Tää päivä on ollu jotenki semmonen lepposan laiska, en oo jaksanu panostaa oikein mihinkään. En pukeutumiseen, lukemiseen, en mihikään. Oon vaan sluibaillu menemään, nähny kavereita, vähän luin tenttiin ja sensemmosta. Perussettiä, jokapäiväistä. Nytkin makoilen sängyn pohjalla lämpimässä ja kohta unten maille. Nyt en jaksa höpötellä enempää, ettei mennä liiallisuuksiin ja ihan ohi aiheen! Joten hyvää yötä ihanat, pus♥

♥Niina

2 kommenttia: