sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Middle of nowhere part. 1



Morjestaa !

Täällä taas yömyöhällä kirjottelen, ku uni ei maistu! No mutta kumminkin, asiaan. Tää oli jo toinen lauantai putkeen, kun suunnitelmat meni penkin alle ja mie jäin toimettomaksi. Noh, nyt en ollu 23h, kotona, neljän seinän sisällä - onneks. Lähin sit mökille porukoiden kanssa ja siel tuli nappastua noi muutamat kuvat! Tai noh, noin sata kuvaa ja risat. Loput laitan sitte huomenna, kunhan oon niitä jaksanu hitusen muokkailla :-) Mitä tyksitte?
(Viimenen kuva ei liity millään lailla asiaan, se on eiliseltä, taas tommonen yltiötyhmä vessapeilikuvatus, hyi yök häpeä.)

English: Hi guys! I was spending quite boring Saturday (2nd time in a row, not fun...) so I went to our summer cottage with my parents :-) I took like hundred pictures and I'll put the other pics later, maybe tomorrow. What did you like 'em?

♥Niina

6 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia kuvia sulla (:

    VastaaPoista
  2. Voih, mäkin tykkään kuvistasi, tosi kauniita! Ja kauhea ikävä tuli omalle kesämökille! Valitettavasti matka on vaan hiukan pitkä, kun ulkomailla asun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooi, kiitoskiitos:) voi vitsit, kyllä miunki kelpais asustella ulkomailla! Mut varmasti oma kesämökkikin on ihan jees, puolensa kullakin:>

      Poista
  3. Ihana toi tonttukuva :)

    kiva blogi btw :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! Mein mökkinaapurit on pystyttäny tollaset keskelle metsää, haha.

      niin, ja kiitos toistamiseen! :)

      Poista