maanantai 29. lokakuuta 2012

It's like a train that headed nowhere


 Huh, mikä hulivilimaanantai!

Oon heränny ajoissa, juonu aamukahvit hyvässä seurassa, käynyt Arnoldsissa smoothiella ja ostanut muutamia tarpeellisia juttuja. Oon pariin otteeseen istun Apinoissa kahvilla/teellä, pelannut scrabblea, nähnyt ihmisiä joita ei yleensä näe. On syöty salaattia Galleriassa ja juotu teetä ilmaiseksi. Ollaan ajettu lumisateessa ja puhuttu politiikasta. Tää on ollu ihan huippupäivä!

Ja tiedättekö mikä tästä huippupäivästä tekee vielä huipumman? Miulle soitettiin tänä aamuna yhestä päiväkodista, että perjantaina on haastattelu siihen työharjoittelupaikkaan :-) Jooh, olen valittanut täällä bloginkin puolella, ettei se oikeastaan kuulunu vaihtoehtoihini. Mutta hei, mitä hävittävää miulla on? Siitä on varmasti hyötyä kun haen ensi keväänä taas kouluihin ja saanpahan ruveta hakemaan työmarkkinatukea ensi kuun alusta. Ja täähän on vaan väliaikasta, ennenkun löydän työn tai sitten jatkan tuolla päiväkodissa, jos nyt sinne pääsen. Mahdollisuuksia löytyy.

En oo oikein tyytyväinen tän päivän kuviin mut näillä mennään.. Nyt iltapalalle, moikka!

♥Niina

2 kommenttia:

  1. anteeksi vain, mutta tuskin tuut tuolla sosionomi koulussa pärjäämää siis jos edes sinne tuut pääseen. saati sitten tuol päiväkodilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, ai näin hyvin luulet tuntevas miut et pystyt kertomaan mihin pystyn ja mihin en ? ;) Saanko perusteluita tälle ? :) voi hohhoi sanon vaan.

      Poista