perjantai 1. heinäkuuta 2011

I turn the music up

Ai että, niin ihana ilma ! Hymyilyttää väkisinki, kaiken sen sateen ja myrskyn jälkee :) Ja tänäänki ois muutenki ihan mahtava päivä tiedossa, en malta oottaa! Meillä on 'salaiset teekutsut' tuossa illalla, joten en millään ehdi postailemaan. Huomenna kuitenkin paljon kuvamatskua luvassa, olettaisin ;-)

Ja tää biisi vaan sopii jotenki tosi hyvin tähä olotilaa ! Soittelen tota monta kertaa putkee, enkä vaan jaksa kyllästyä. On kieltämättä hieman erilaista ku tuo vanhempi Coldplay, mutta en todellakaa valita! Erään kaverini mielestä Coldplay on 'sunnuntaimusiikkia.' Ja kyseinen henkilö varmaan tunnistaakin itsensä tuosta lauseesta, haha :D Mut tää uus on kyllä mielestäni kaikkea muuta kun sitä! Vaikkei vanhassa Coldplayssa ollut kyllä mitään vikaa, aina olen tykännyt :)


Ja tänä aamuna löysin toisenkin ihan mahtavan biisin! Heti ekan kuuntelukerran jälkeen tykkäsin :) Mites tää teihin kolahtaa ? En ees tiiä onks tää kui vanha biisi vai ei, mut mie tän tänä aamuna vasta löysin. Mut ei se mitään merkitse, hyvä tää on silti ! Nauttikaa, mie alan kohtapuoliin tehä lähtöä! Huomenna taas lisää.


Niina kuittaa taas tältä erää, XOXO !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti