perjantai 8. heinäkuuta 2011

With you

Hei vaan! :-)

Pakko vähän kertoilla eilisestä ja sitten jatketaan blogihaastetta! Eli siis, eilen miu poikaystävä sai kortin (vihdoin ja viimein) :D Joten me oltiin niillä ja käytiin vähä ajelee. Se oli niiin kivaa! Tänään lähetää yhessä sitte mökkeilemää. Mut no okei ei eilisestä sen enempää, semmosta rentoo 'kotipäivää' vietettii vaa kullan kans. Niin ja totta, päivällä kävin yhessä haastattelussa! Miut voi sitte bongata lehestä parin viikon päästä, haha! Mut nyt se blogihaaste..

Päivä 2 - Eka rakkaus

Okei. En tiiä kiinnostaaks tää ketää ja täst tuskin tulee mitenkää kovin jännittävä juttu, mut kirjotanpa nyt kuiteki :-)
   Eli miun ensimmäine rakkaus, on miun nykyinen poikaystäväni. Sanotaan nyt vaikka 'S', en viitsi koko nimeä tänne laittaa heh :) Ens viikolla ollaan oltu yhessä vuos, mikä on miusta tosi hienoa!
Mein juttu alko siis jo lukion ensimmäisellä, kun päästii heti ensimmäisessä jaksossa samalla biologian kurssille, hahaa. No mie en oikeestaa kiinnittäny tähän S:ään hirveesti huomiota alussa, mut sit hää rupes puhumaa miulle facebookissa. Jep I know, how romantic is that. Ihan facebookissa. No mut kuiteki, S halus nähä joku päivä ja kerran se tuliki kaupunkii miun ja miun kaverin kanssa! Ja siitä se lähti sillälailla kunnolla, sen jälkee ollaa nähty suurinpiirtei joka päivä. :) Ainut vaan että S oli ensin varattu joten alku ei ollu mitenkää helppo, mut ei sekää näköjää ollu este meille.. ;)


    Ja mein suhteen alku ei tosiaakaa ollu helppo. Myö oltii ensin kolme kuukautta yhessä, jonka jälkee erottii. Oltii neljä kuukautta erossa ja siin välissä ehti tapahtua vaikka sun mitä.. Joten ei siitä sen enempää, mielelläni en muistelis. Mutta kuitenki, sellaisen ei-niin-miellyttävän tapahtuman kautta sitte tajusin, et ehkä meil voiskii olla vielä jotai. Yhtenä iltana S tuli meille ja puhuttii monta tuntia pihalla, kaikki asiat läpi. Se sai ajattelemaa asiaa vähä tarkemmi ja siitä illasta lähtien meillä oli taas 'juttua'. Piti kattoa mitä siitä tulee :-)
Pari kuukautta ton jälkee, alettii taas seurustelemaa. Eli heinäkuun 13. Ja todellakin, ensi viikolla ois vuosipäivä! Wauh. Mein suhde on ollu ylä -ja alamäkeä, mut missään vaiheessa en oo tosiaankaa katunu, että alettiin seurustella uudestaan. Tää vuos on ollu ihan mahtava, ehkä kaikista paras, jos näin voi sanoa. :-)
Ja toivottavasti tää jatkuukin vielä pitkälle. En hirveesti halua suunnitella tulevaisuutta, mut onhan sitä kiva haaveilla kaikenlaisesta. Mut ei miulla varmaa tähä oo enää muuta? Tai no ehkä loppuun vielä pari kuvaa miusta ja kullasta. :)



Noniin, se siitä! Tänään lähetään siis murun kanssa yhessä mökille, joten tuskin päivittelen viikonlopun aikana. Mutta palaillaan, moimoi ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti