maanantai 11. heinäkuuta 2011

It's gettin' hot in here..

Moooooooi taas !

Toi otsikko varmaa kertooki jo paljo, huhhuh ku osaaki olla kuuma.. Mut en anna sen häiritä kauheesti, nyt on kesä ja tästä pitäis nauttia! Onneks enää päivä täällä, keskiviikkona lähenki mökille kullan kanssa viettämää lepposaa vuosipäivää ;-) Siellä ei pitäs ainakaa olla näi tukalaa..

Mutta asiasta toiseen! Miullaha oli siis aamulla teoriakoe ja voitte vaa arvata kuinka paniikissa olin :D Miun mieli ei sinäänsä jännittäny mut keho ilmeisesti sitäki enemmä, ruokakaa ei maistunu aamulla.. Mut kumma kyllä heti sen kokeen jälkee maitto sitäki paremmi! Ja okei pakko vähän 'leijua', kyl mie sen läpi pääsin ;) Ja viel suhteellisen helpostikkin, mitä ihmettelen.. Mut hyvä näin, ei tarvi stressata sitä ainankaa enää!
Ja tähä välii pistän eilisen ja tän päivän lookkia :




Pahoittelen sitte, ettei nois kuvis näi housuja mut miun webbi vääristää tyhmästi näitä kuvia et alavartalo on 20 kertaa isompi muuhu vartaloo verrattuna :-) Ja olin liian laiska ottaakseni kuvia iha kameralla, heh..

Mutta kuitenki, eilen illalla päädyin kuin vahingossa nelly.comin aleihin ... Tällälailla rahattomana en tosiaakaa suosittele menemää sinne. Mut okei, oli siin jotai hyvääki! Yritän tässä just suostutella äitiä ostamaa miulle nämä: 

Ties kuinka kaua oon tollasii korkeavyötäröisiä shortseja ettiny ja nyt eteen sattu just sopivat ja mie tykkään noista ihan ylipaljon! Eli ihan pakkopakkopakko saada :) Samoin nuo pitsiset shortsit! Shortsit on ihan ykkösvaate kesäisin, ainaki ite tykkään. Muutenki ku noi vaatteet on mustia ni niihinhä voi yhdistää mitä vaan! Joten en malta oottaa et saisin tilata nuo, aah. Sitten ku löytäisi vielä jonkun kivan jumpsuitin ni kaikki ois aivan loistavasti! Toivottavasti siellä Virossa eteen sattuisi joku kiva.. Mutta ei nyt tähän hätää oo enää muuta, palaillaan taas! XOXO 

1 kommentti: