tiistai 5. heinäkuuta 2011

Sunlight

HEYA ! :-)

Ärsyttävää, kerranki ku ois aikaa mennä vaik rannalle tai johonki ulos ottamaan aurinkoa, kun ei ole MITÄÄN tekemistä, aurinko ei viitsi edes näyttäytyä. Just nii miun tuuria, ku voi vaa olla.

No mutta asiasta toiseen! En eilen jaksanu bloggailla mut teenpä sen sitten nyt ja aattelin jaaritella nyt vähä kaikkea. (Yritän siis vältellä terveystiedon lukemista, heheh..) Mutta kuitenki! Nyt laitan tähän eilisen päivän asun koska 1. En jaksanu tänää kuvata itteeni, hirvee vaiva ja 2. Eilen näytin kivemmalta kuin tänään, hehe :)


En ole koskaan aikasemmin pukeutun noin 'kokovalkoiseen', vaikka noh, onhan tossa muutakin. Mutta kun kaikkialla on toitotettu että kesän muotijuttu on kokovalkoinen niin olihan sitäkin pakko kokeilla ! :D Noi kultaiset napit paidassa ja kultainen vyö säväyttää kivasti tota asua.

Tänää oon tehny kaikkee hyödyllistä, mm. lukenu terveystiedon yo-kirjotuksiin ja harjotellu teoriakokeeseen! Aika menee vaa nii kauheen nopeesti.. Sanoin ehkä 5-vuotiaana että ajokorttiaha mie en hanki, mut tässä sitä nyt ollaan. Ja kohta on yo-kirjoitukset, paniikki iskee! Ja kirjoituksista tuliki sitte mielee, et mitähä sitä tekis lukion jälkee.. On suunnitteilla vaikka mitä, JOTEN ajattelin kertoa nyt vähän tarkemmin ja muutenkin mitä jo pienempänä haaveilin ;) Täst voi tulla mielenkiintoista..

Noniin, elikkäs! Ihan lapsena miul ei koskaan ollu mitää sellasta 'unelma-ammattia', niinku joillai on. Sanoin aina et haluan eläinlääkäriks, koska kaikki muutki sano nii :-D Se ei tosiaakaa kyl ollu sitä mitä halusin..
    Sitte joskus yläasteen alussa aattelin, et miust tulee valokuvaaja! Joo ihan varmasti sekin haave olis toteutunu, eteki ku miul ei oo edes kunnon kameraa.. Mitähä mie tuolloki oon oikei miettiny?
    No ton valokuvaaja-haaveen jälkee mietin et miust tulee joku sisustussuunnittelija/sisustaja, tai joku sen tapainen. MUTTA oon nyt vähän vanhempana ja viisaampana (krhm..) tullu siihen tuloksee, et ehkä sekää ei oo kannattavaa. En tiiä onks tollasille ylipäätänsä edes kovin paljo töitä? Ja toiseksee, sisustaisin varmaaki kaikki huoneet ja kämpät just sellasiks ku ite haluisin ja mite toivoisin, et miu oma talo näyttäis. Joten tuskin toimis aivan tuokaa..
     Näitten haaveitten jälkee oon tullu jo hieman realistisempii tuloksii.. Aattelin matkaopasta tai jotai sellasta koska mie niiin rakastan ulkomaita ja muutenki kielillä puhumista! Ja ainaki olis ihmisten kanssa tekemisissä ja vaikka mitä :) Mut niil on kuulemma huono palkka? Enkä tiiä kuitekaa oisko kiva asua vuodet aina jossain muualla.. Toine vaihtoehto sitte ois, et rupeisin opiskelee lastentarhanopettajaks! :) Se kuulostaa jo suhteellisen realistiselta, eikö? Mutta kunhan nyt ensin edes hoitais ton lukion alta pois ja sitte miettis et mitähä sitä tekee sen jälkee! Mieluusti muuttaisin täältä Lappeenrannasta pois, ei tääl oikei miulle oo ainakaa mitää kiinnostavia opiskelupaikkoja.. Toivotaa et johoki kuiteki pääsis :D

En tiiä jaksoko kukaa lukea tätä hurjaa romaania.. Mut kuitenki, aattelin vähä kertoo itestäni taas lisää! Ja noista romaaneista tuliki mielee, oon taas innostunu lukemaa. Tänää sain alta pois Nancy Buckinghamin - Mariannan. Se oli oikeesti tosi hyvä, vaik suhteellisen 'raaka' ja karu kirja.. Ja nyt, seuraavaks urakaks aion lukea, uskokaa tai älkää Tolstoyn - Anna Karenina ! Mitähä siitäki sitte tulee.. Mut oon päättäny et luen sen. Meni kui kaua tahtojaa, ni mie sen luen! Melkone tiiliskivi se on ainaki, yli 900 sivua.. Huh!



Mut ei tältä erää sitte muuta, jatketaa taas toisen kerra ;) Pakko kai yrittää lukea sitä terveystietoa, blaaah.. Niina kuittaa !

2 kommenttia:

  1. Neitin kuva on oikein nätti ja luin kyllä kaiken =) ei ollu mitenkää erityisen romaanin pitune tää kirjotus, tyttörakas :D <3

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia siskoni :) No ei olekkaa, mut jos katot noita aikasempia kirjotuksia ni en oo kirjottanu läheskää noi paljo, sitä tarkotin :D Mut hyvä et joku sentää luki ;)

    VastaaPoista