sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

I'll be back one day

Heissulivei !

Tänää oli taas tosi kiva päivä, tai ainanki ollu tähän mennessä :) Miun isovanhemmilla oli siis 50-vuotias hääpäivä, kuten jo eile mainitsinki. Ni käytii sitte yhessä syömässä sukulaisten kanssa ja oli tosi mukavaa! Lehtipihvi maistu, omnomnom. Hahaa! Suurinpiirtein tuolta se annos näytti..
Ja seurakin oli siis aivan mahtavaa, tollaset 'sukutapaamiset' on aina kivoja :-) Mites teiän mielestä?


Ilmatkin suosi, vaik vähän jo näytti et alkaa satamaan, mut ei sitte kuitekaa! Ihan oli kuitenkin lämmin siel ravintolassa.. Ja tälläsis vaatteis olin tänään liikkeellä:
Hame Seppälä, Toppi Vero Moda, Rannekoru on saatu lahjana

Joo no en tiiä saako tuosta kuvasta kuin paljo selvää, mut toi hame on niinku 'pääosassa' tossa asussa ! En oo sitä ku kerran pitäny, joten nyt oli toine kerta. Miusta toi on itseasias oikein kiva :) Yritin ottaa vähä paremaakii kuvaa tosta hameesta, mut miun kameralla en onnistunu.. Joten olkoot, tyydytään tähän :D

Miul oli myös tänää ne mustat hapsukorvikset, jotka vähä aikaa sitte esittelinki tääl blogissa! Ne ei nyt kyllä näy tossa kuvassa.. Mie en totta puhuen i-k-i-n-ä pidä roikkuvia korviksia, mut nyt on tapahtunu jotai. Kerraki löysin sellaset mitkä miellytti, ilmeisesti vähän turhanki hyvi :D Oon nyt jo varmaan kolme päivää pitänyt niitä putkeen. Mut ehkä se oli tarkotuskin, kun ne korvikset ostin!

Mut ei nyt tältä osin muuta, voisin tähä loppuu viel laittaa muutaman tän hetkisen lempibiisin ;) Mutta Niina kuittaa, palaillaan taas !



2 kommenttia:

  1. vai että oli 50-vuotias hääpäivä :D

    VastaaPoista
  2. Hmh, no kirjotusvirhe.. Onks se niin justiisa :D

    VastaaPoista