lauantai 16. heinäkuuta 2011

Love Love

Heya !

Jatkan taas blogihaastetta, kun ei muutakaan tekemistä ole. Dataan keskellä metsää, autossa, meidän mökillä. :-D En yhtään fiksumpaa paikkaa keksinyt joten täällä ollaan. Mut aloitellaanpa!

Päivä 5 - Mitä on rakkaus?

Huh, kylläpä on vaikea aihe.. En tiiä mitä tästä tulee, mut yritetäänpä.

Elikkä aloitan tällälailla aika tylsästi - rakkaus on todella laaja käsite ja sitä on melko vaikea selittää, jokainen itse määrittelee sen tunteen. Sen kyllä tietää, kun se omalle kohdalle osuu, uskoisin. Minäkin olen sen löytänyt, poikaystäväni kautta. Tietenkään rakkaus ei välttämättä ole juuri sitä, että rakastuu johonkin henkilöön tai etenkään 'elämänkumppaniin.' Ihminen voi esimerkiks rakastaa myös perheenjäseniä, lemmikkejä, vaatteita, ihan mitä vaan melkeinpä! Tällöin rakkaus vain ei ilmene samalla tavoin.



Mutta jos puhutaan nyt rakkaudesta toiseen ihmiseen, niin siihen kuluu todella paljon eri asioita. Rakkaus on mielestäni luottamusta, antautumista toiselle ihmiselle, rehellisyyttä, yhdessäoloa, uskollisuutta, välittämistä, hellyyttä ja paljon muutakin. Esimerkiksi minun kohdalla rakastuminen on ollut sitä, että olen ollut oma itseni kaiken aikaa ja yrittänyt tehdä parhaani, jotta suhde toimii. Melkein pakko sanoa, että rakkautta parempaa tunnetta ei ole. On ihanaa käpertyä toisen kainaloon sanomatta sanaakaan ja silti ymmärtää kaiken, mitä toinen tuntee ja ajattelee. Rakkaus on turvallista.


Parisuhteessa, rakastuneena, toinen henkilö kelpaa juuri sellaisena kuin on. Vaikka olisikin joitain piirteitä joista ei pidä, ei mielestäni niitä pidä pyrkiä muuttamaan. Näin on ollut omassa parisuhteessani, mutta rakastan poikaystävääni silti joka tavalla. Hän on aivan mahtava ihminen, pikku vikoineenkin! Jotkut kamalat tavat / sanonnat ovat jopa muuttuneet suloisiksi parisuhteen aikana, ei niitä jaksa enää inhota. :) Hassua, mitä rakkaus tekee ihmiselle.

En nyt tähän hätään keksi rakkaudesta enempää sanottavaa, mutta eiköhän kaikki tarpeellinen tullut jo sanottua. :-) Oppikaa siis kaikki rakastamaan jotakuta! Rakastuneena kaikki on vaan paremmin, ainakin toivottavasti. Mutta Niina kiittää ja kuittaa nyt, palaillaan siis myöhemmin! -XOXO-

We don’t have too much time here
And time it travels far too fast
We’re not too far we’re down here
Before they take it from our hands

Why don’t you teach your heart to feel
And give you love love
Give you love love
Give it all away

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti