maanantai 25. heinäkuuta 2011

Your song

Heyoo ! :)

Miulla ei oo tältä päivältä mitään ihmeempää kerrottavaa eikä oikein kuviakaan, joten blogihaaste voi siis jatkua.

Päivä 9 - Uskoni

En oikein tykkää kirjottaa tästä aiheesta. Toivottavasti kukaan ei pahastu miun mielipiteistä ym. :-D
Anyway, tähän alkuun voinen todeta, etten mie usko Jumalaan. Tai oikein mihikää muuhukkaa yliluonnolliseen. Pienempänä en koko asiaa edes ajatellut, vaikka Jumalasta ja Jeesuksesta paljon puhuttiinkin. Joskus joku sitten kysyi, uskonko Jumalaan. Siinä vaiheessa tajusin, että en usko.

Miulla ei tosiaankaa oo mitään sitä vastaan, jos joku siihen uskoo. Mut mie oon vaan sellanen, että uskon vasta kun näen. Ja mie en vaan voi uskoa Jumalaan ja sen urotekoihin, kun en ole moista kokenut tai nähnyt. Tapahtuuhan maailmassa välillä mitä ihmellisimpiäkin asioita, mutta en millään usko, että ne olisivat Jumalan tai minkään muun yliluonnollisen tekosia. Jumala ei siis vielä ole minua säväyttänyt teoillaan. Ilmestyköön jos tahtoo, sittenpähän uskon. :)


Eli miun mielestä, jos maailmassa tapahtuu jotain hyviä tai pahoja tekoja, niin miun mielestä niissä on enemmän pelissä kohtalo tai jokin, ei Jumala ja Hänen päätöksensä. Ehkä jossain on niin päätetty, milloin kukakin kuolee, ken tietää. Mutta Jumalaan en vain usko.


Ja tähän hätään ei oo muuta sanottavaa. :-D Vaikeeta puhua aiheesta joka ei vaan oikein kosketa miuta.. Tai tavallaan kyllä, kirjotanhan mie uskonnonki, mutta silti. Itse en oo vaa vielä löytäny sitä valoa..Tai jotain. Kuitenkin, nyt kuva niistä miun uusista hiuksista! Kuvat on taas suhteellisen huonoja, mutta kuvaaminen ei tänään jotenkin innostanut. Ehkä joku toinen päivä sitten.


Nyt se on sitten adios!
♥ Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti