torstai 21. heinäkuuta 2011

Wonder why

Moi taas!

Pidin taas parin päivän tauon bloggailusta, oli niin kiire ja tapahtu vaikka mitä! :-) Ilma on taas tosi ihana ja lämmin, viikonloppuna pääsee onneks mökille ni ei oo ihan näin tukalaa. Mut voisin nyt ensin kertoa vähän kuulumisia ja sitte loppuun jatkaa blogihaastetta!

Elikkäs, olin viime yön poikaystäväni luona. Kulta haki miut illalla ja oltiin niillä hetki. Sitten päätettiin kuitenkin lähteä kaupan kautta yhelle rannalle istuskelemaan, mutta ei me siellä kauheen kauan viihdytty. Soitettiin yhelle miun kaverille ja mentiin sitten niille! :) Lähettiin sitten yhdessä ajelemaan ABC:lle ja satamaan. Oli oikein kiva reissu, vähän vaa alko olla viilee illalla.
   Sitten oltiin menossa kullan luo, mutta käväistiinkiin yhen mein tutun bileissä! Tai illanistujaisissa, missä lie.. :) Pikavisiitti siellä ja sitten mentiin murun luokse nukkumaan.

Tästä päivästä ei tosiaan oo paljon mitään kerrottavaa. Tulin jo neljän jälkeen kotiin, koska poikaystäväni meni töihin. Nyt oon sitte imuroinu ja siivonnu oman huoneen + koht pitäs imuroida myös keittiö, huh.. Ihan mahtavaa kun sisällä on reilusti yli +30 ! Nyt nautiskelen kuitenkin yhden jääkaappikylmän siiderin ja jatkan sitten hommia. :) Ja nyt sitten blogihaasteen pariin!

Päivä 7 - Paras ystäväni

Lupaan, tästä ei tosiaan tule pitkä juttu. Ihan vaan sen takia, kun miulla ei oo parasta ystävää. En oo oikein varma, onks miulla koskaan ees ollu? Miulla on kyl tällä hetkellä monia monia hyviä ystäviä, joihin luotan tosi paljon ja vietän aikaa. En kuitenkaan pidä ketään sellaisena 'ykkösparaskaverina' tai mitään. Minusta jokainen ystäväni on ihana omalla tavallaan, joten en jaksa luokitella ketään sillä tavalla. :) Pidän kaikista, siksi he juuri ovatkin ystäviäni! Ja eiköhän nämä ihmiset sitten tiedä ketä tarkoitan. Enkä osaa tähän nyt oikein enempää sanoa.. Pahoittelen!


Pahoittelen, että tämä merkintä on näin hajanainen. Laitan nyt kuitenkin vielä loppuun vähän eilisen asua ja etenkin kampausta. En jaksanut kaikessa kiireessä oikein kuvalla, mutta onpahan jotain!


Psst, arvatkaa kenen hiuksista tulee huomenna taas astetta vaaleammat ;-) .. En niin malta odottaa!

Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti