keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Brand new day

Heippa!

Aattelin tähä iltaan (yöhön?) laittaa vähän turhan & lyhyehkön postauksen, mut koittakaa kestää!
Ja blogihaaste jatkuu:

Päivä 3 – Minun vanhempani
Okei, eli heti alkuun, tähän postaukseen en laita kuvia. Tai en ainakaa vanhemmistani, ku veikkaan ettei ne tännä pärstäänsä halua :-D Mutta kuitenki, alotellaa !

En oikei tiiä mistä alottaisin. Ei miun vanhemmat oo mitenkää erikoisia, ihan tavallisia vanhempia.. kai? Semmosia lepposia molemmat on! Paitsi et mein äiti osaa olla kyl todella temperamenttine ja huomaan, et oon ite periny aikalailla samoja piirteitä. Se osaa kyl pitää kuria mut on kyl myös tosia mukava ja äiti ymmärtää miuta yllättävän hyvi :) Nykyää juoruilen sille kaikenlaista ja sekii kertoo paljo työasioitaa miulle. Mikä on kyl ihan mukavaa, pakko myöntää. Tuun äitin kanssa nykyään paremmi toimeen ku enne, mut ehkä se johtuu siitä et oon 'kasvanu henkisesti' tai jotai. :-D Hah. Ja se tuntee miut yllättävän hyvi! Monet sanoo ettei äidit voi tässä iässä ostaa lapsille enää vaatteita kun äiti ei tiiä yhtään mistä tykkää. Mut meinpäs äiti tietää, mikä on hyvä vaa ;) Tulee mukavii yllätyksii ain välil sen kauppareissuilta! Ja äitistä vielä, et se on älyttömän hyvä kokki ! Osaisinpa itekki vääntää kaikkea mitä hänkii. Mut vaihetaanpa nyt vuorostaa iskää.
   
Eli siis, sitten ois vuorossa ihana isäni. Sellane henkilö, josta voisin kirjottaa vaikka kirjan! Tai en iha, mut kuiteki. Nii paljo asiaa siit voisin kertoa :) Miun iskä on aina ollu tosi rento ja huumorintajune. Meil on tosiaakii samanlaine huumorintaju, väännellää aina sanamuunnoksia ja vaikka mitä. Ja äiti kattoo meitä aina vähän kysyvästi.. Heh. Mut ei se mitää! Isäni on muuteki aina ollu tosi lepposa ihmine ja meil on aika paljo yhteistä. Eikä se menetä hermoja yhtä helposti miun kanssa ku äiti..
   Iskän kans meil on paljo samanlaisia mielenkiinnonkohteita! Kävin jo pienenä iskän kanssa autonäyttelyissä (naurakaa nyt vaa, hahhah..). En ymmärrä autojen päälle _mitään_, tiiän vaa mikä on hieno ja mikä ei! Samoin sitte valokuvaamine. Molemmat tykkää kuvata, ainut vaa että vain toisella meistä on kunnon kamera. Ja se en ikävä kyllä ole minä. :( Mut onneks saan lainata sen canonia aina ku haluan vaa!
Katotaa aika paljo myös samantapasia sarjoja yhessä, äskenki katoin 'Sotaa & Rauhaa' iskän kanssa :) 
   Mutta lyhyesti mein iskän luonteesta vielä. Se on aika lapsellinen välillä ja sen jutut on niin tyhmiä että.. Tiiän ainaki mistä oon ne periny, haha. Mut hauskaaha se vaa on! Iskä suuttuu älyttömän harvoin (äiti tekee sen iskän puolesta ilmeisesti) mut hyvä vaan. Iskä puolestaan on maailman huonoin kokki. Jos sen pitäs tehä jotai ni se kävis vaa samantien ostamassa kebua tai kiinalaista. Mut kelpaa neki, en valita! Mut en mie osaa oikei kertoa mein vanhemmista.. Joten en kerro tän enempää. Kirjotan sit seuraavas haastees enemmä aiheesta! Hyvät yöt nyt kaikille :)
  

PS: Miun ja kullan vuosipäivä, te quiero <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti