maanantai 25. heinäkuuta 2011

Look into my eyes and I'll own you

Moi taas pitkästä aikaa !

En oo päässy bloggailemaan, koska oon ollu mökillä ja aattelin kerrankin jättää koneen kotiin.. Kamerankin unohdin, joten kuvia ei viikonlopulta ole, vaikka paljon tapahtuikin! Mutta jatkan taas vaihteeksi blogihaastetta :)

Päivä 8 - Se hetki

Mitähän lie tällä taas tarkoitetaan.. Mutta nyt kerron 'hetkestä' ,joka mieleeni tuli ensimmäisenä ja on minulle tavalla tai toisella tärkeä.

Eli siis, mieleeni tuli sellainen hetki vuosi sitten keväältä, päivää ennen nykyisen poikaystäväni syntymäpäivää. Olin keskustassa parin kaverini kanssa, kun näin poikaystäväni, (joka oli siis silloin ex-poikaystävä, hetkellisesti), ei-niin-mieluisassa seurassa. Tai näin kuitenkin hänet erään toisen tytön kanssa ja tunsin aivan järkyttävää mustasukkaisuutta, vaikkei me oltu sillon edes yhdessä. Menin siitä sitten kotii ja laitoin hänelle viestiä. Oli muuten aivan hiton pitkä viesti.. En nyt halua mainita mitä siinä viestissä luki, mutta kaikkea suhteellisen henkilökohtaista. Poika sitten tuli meille vielä sinä iltana, vaikka kello oli paljon.


Jäätiin (ex-)poikaystäväni kanssa tuohon meidän pihalle istumaan ja juteltiin ihan niitä näitä. Kuitenkin aiheet meni pikkuhiljaa syvällisemmiks ja purettiin siinä sitten sydämet ihan kokonaan. :-D Sillo me päätettiin vielä yrittää, mikä todellakin kannatti. Yli vuos ollaan nyt oltu yhdessä ja tää on ollut ihan mahtavaa! Ei me kyllä alettu heti samantien tuon illan jälkeen, vaan itse asiassa vasta kaksi kuukautta myöhemmin. Piti vielä kuitenkin ottaa vähän 'tuntumaa' seurusteluun ja halusin olla varma asiasta, että tätä minä haluan. Ja todellakin haluan. ♥


En oikeestaa tiiä, miks just tuo hetki tuli miun mielee. Se oli osittain surullinen mut tavallaan myös jonkin alku. Ja oli se oikeestaan aika tunnelmallista, kun oli ihan pimeetä ja sai puhua kaiken läpi, eikä tarvinnut mitään enää pitää sisällään. Molemmat oltiin hölmöilty vaikka mitä, mutta poikaystäväni oli ainut ja oikea. Kaikki tuollaset jätettiin taakse ja alotettiin puhtaalta pöydältä. Vuoteen on mahtunut vaikka mitä, hyvää sekä huonoa, mutta mitään en suuremmin kadu. :) Kaikki se kuuluu seurusteluun ja vuosi on ollut mitä parhain!
I love you ♥


Okei ja sitten asiasta toiseen, kerron lyhyesti kuulumisia! Olin siis taas viikonlopun mökillä, vaikka käytiin me siinä välillä vaikka missä poikaystäväni kanssa. :) Näin myös eilen ekaa kertaa elämässäni ketun, hui! Säikähdin pahanpäiväisesti kun se hyppää ABC:llä siihen kaiteelle, ihan siihen viereen.. Hyvä etten saanu paskahalvausta, hah :-D Ja viime perjantaina värjäsin myös hiukset, olen taas vähän vaaleampi! Kuvia tulee luultavasti huomenna.

Ja tänään miun poikaystävän auto hajos :-( Ajeltiin vaikka kui, ku aateltiin ettei se oo mitään oikein.. Kun siis siihen pelkääjänpaikalle valu jotain nestettä, aateltiin vaan että se on lasinpesunestettä. Mutta ei ilmeisesti, kun äske se sammu keskelle keskustaa. Hups. No katellaan nyt miten käy, hyvät yöt!

♥ Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti