sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Impatient

MOI ! :--)

Blogihaaste senkun jatkuu! Kun ei tosiaankaa oo mitään muuta tekemistä..

Päivä 6 - Minun päiväni

En nyt oo ihan varma et pitääkö tässä kertoa mitä teen yleensä vai juuri tästä päivästä? Kerron sitten mieluummin tästä päivästä, se on helpompaa.

Aamulla heräsin siihe, että miun poikaystävä soitti miulle kahdeltatoista. Nii ja tosissaan, miulla oli kello soimassa yhdeltätoista, mut se ei kuitenkaan viitsinyt soida joten.. Hups. Sitte söin tuhdin aamupalan (yhtäsuurikuin meillä oli jo ruoka...) nii ja meillä oli siis ahventa ja perunoita, nam!

 Sen jälkee laitoin päälle, meikkasin ja laitoin hiukset. Muistin kivan kampauksen jostain vanhast Cosmopolitanista, joten päätin kokeilla! Ei tää kyllä kovin ihmeellinen ole, mutta ihan hauska. Sain eile myös uuden kaulakorun, joten päätin senkii laittaa tänää.

Miun leuka on tosi tökerön näköne, mut nevermind..

Kello näyttää kohta kolmea ja tähän mennessä en oo ehtiny tekemään muuta. Ootan et kulta pääsee viideltä töistä ja sitten me mennään käymää Prismassa, se ostaa miulle viel yhen jutun miun synttärilahjaa.. Vaik se onki kuukauden myöhässä, mutta haittaneeko tuo! Sitte hää tulee meille tänää viel yöksi, jeeee! :-) Mut ei miulla oo oikein muita aikomuksia tänää, saas nähä jaksetaanko lähteä ABC:lle kahville.

Ja loppuun vielä asiasta poiketen! Äitille tuli eile postissa joku paketti ja siellä oli mukana neljä tällaista:

Tommosia puisia sydänkoristeita. Saas nähä mitä keksin noille tehdä!

Ja loppuun voisin vielä vähä kertoa kuulumisia. Eli kuuluu oikein oikein hyvää tällä hetkellä, paitsi että oon ihan älyttömän malttamaton ihminen! Haluaisin mm:
- Ne kahdet shortsit jotka aiemmin esittelinkin jo blogissa
- Ajokortin
- Kampaajalle! Haluan vaaleemmat hiukset ja tän juurikasvun pois, ärh..
- Tallinnaan kullan kanssa. Tai ensinnäki haluan varata sen matkan, seki helpottas jo vähä tähä matkakuumeeseen.
- Shoppailemaan
- Rustokorun! Aion mennä ottaa sen syksyllä, mutten millään jaksais oottaa niin kauan.
Ja nyt en keksi muuta, joten palaillaan myöhemmin. Moimoi !

♥ Niina

2 kommenttia: