lauantai 2. heinäkuuta 2011

Won't go quietly

Moi taas !

Onpa ollu taas ihana viikonloppu, ei voi muuta sanoa. Eilen oli ne meidän pienoiset 'teekutsut' ja oli aivan mahtavaa! Noin hauskaa ei oo ollu aikoihin, oispa useemminki tollasia :) Nyt tähän välii sitte hirrrrmunen kuvapläjäys!













Että sellasta eilen ! Kotiuduin joskus 4-5 maissa, huhhuh.. Mut ei voi muuta kuin ylistää eilistä iltaa, oli niin kivaa ja seurakin oikein mahtavaa :-) Aamulla ei ollutkaan enää sitten niin kivaa, mut iltapäivällä lähettiin sitte kullan luokse. Talo oli tyhjillään, joten oltiin ihan rauhassa. Lepäiltiin, kulta teki ruokaa meille, syötiin TODELLA hyvin namnam ja nautittiin muuten vaan ihanasta ilmasta ! Siitäkin on muutamia kuvia, pakko lisätä :)


Hemmetin automaattisalama..


Omnomnom..



Oli meillä seuraakin kuten huomaatte! Karvinen ja Assi tuli mei kanssa hengailee, kun kerta niin lämminki oli ;) Mut oli taas todella onnistunut viikonloppu, lisää näitä! Kohta kai pitäisi jo hipsiä nukkumaan, univelkoja nimittäin ON. Huomenna on muutenkin melko aikainen herätys, kun on miun isovanhempien 50-vuotis hääpäivä! Mennään sukulaisten kanssa syömään :) On se kivaa kun ei koko viikonloppuna tarvitse tehdä mitään sen eteen, että saisi ruokaa.. Kaikki tulee suoraan nenän eteen, haha! :D Mut palaillaanpa taas, Niina kuittaa ! XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti