sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Mökkeilyä

Hei taas!

En oo pariin päivään kirjottanu ku olin tosiaanki siellä mökillä, joten bloggailu mokkulan voimalla ei jotenki innostanu.. Teen sen sitte nyt!

Eli perjantaina mentii sinne mei perheen ja miun poikaystävän kanssa :) En ees muista mite me tehtii.. Kai vaa oleiltii, saunottii ja illal sit käytii ajelee vähä! Käytii kattoo mikä meininki oli hotellilla, mutta oltii ainoot suomalaiset siellä.. Ni eipä kaua viihdytty, heh.
    Lauantaina sitte lähettii suht aikasee ajelee sil samal porukalla! ''Löydettii'' yks tosi kiva ranta ja mentii sinne sit päivällä uimaa ja hengailee :) SIELLÄKIN oltiin ainoot suomalaiset, mut ei se menoa haitannu! Pidettiin puolemme kuitenki ;) Illal rupes vähä viilenee ni mentii takasi mökille.. Miun kummi teki illalla lettuja ni siellä sitte vietettii iltaa, oli tosi kivaa! Sen jälkee yks miun kaveri tuli hakee miut ja miu poikaystävän ja mentii taas pienelle ajelulle. ;-) Was fun!
   Sunnuntaista ei ookkaa oikei kerrottavaa, ku lähettii nii aikasee jo pois. Ja pahoittelen suuresti, ku noita kuvia ei oo.. Kamera oli kyllä mukana, mut aina ku johoki lähettii, se vaa jotenki unohtu...... Sain kolme kuvaa, mut niistäki vaa yks onnistu :-D Haha.

Mut oli iha tapahtumarikas viikonloppu! Näin ekaa kertaa elämässäni vastasyntyneitä linnunpoikasia, lepakon ja kiiltomatoja! Mikä elämys, haha. Harmittaa vaa ku mistää noista ei oo kyllä kuvia.. Mut nyt täytyy mennä harjottelemaan teoriakokeeseen, joka on huomenna! Hui. Loppuun yks biisi vielä:


Ostin miu poikaystävälle In Flamesin levyn vuosipäivän kunniaks, joten oon joutunu sitä kuuntelemaa koko viikonlopun.. Mut pakko myöntää, ei se nii kamalaa ollukkaa mitä kuvittelin! :) Täytyy siis olla vähä avarakatseisempi tästä eteenpäin ;) Mut ei nyt tähän hätään muuta, moimoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti