torstai 30. kesäkuuta 2011

Morningstar

Moi taas! :-)

 Nyt on pakko sanoa että, huhhuh, ku on kuuma! Lähin tossa päivällä ajotunnille ja katoin lämpömittaria ni näytti 21C. Sitte ku poljin pois sieltä tossa kuumuudessa NEULETAKKI PÄÄLLÄ, tulin siihe tulokseen, et nyt taitaa olla jo vähän enemmä ku 21C.. Ja joo, kotii tullessa oliki jo 27C. Onneks ei ollu kovinkaa ruumis-olo siinä vaiheessa, heh :) Ja siis, tältä näytin ENNEN ajotuntia:
Elikkäs näin! Noi farkut on Gina Tricotista ja on jo pari vuotta vanhat, kai. Mut ne on vähä liian isot ollu ja on edellee, joten ne ei monesti oo miu jalkaa päässy. En kyl ymmärrä miks oon nii isot ostanu.. Mut kerraki osasin hyötykäyttää niitä, joten tuollalailla ne näyttää itseasiassa aika hyvälle!

Neulekkin on sama ku eilen.. Jos mietitte miks, ni iha vaa sen takia et se on ihanan väljä eikä niin paksu ku muut! Sopiva näille keleille, paitsi kuten jo mainitsin, 27 asteessa liikaa..
Toppi taitaa olla Jim&Jillistä tai Vero Modasta, en muista. Rannekorun löysin school's outtina valleilta, toivottavasti kukaa ei kaipaa sitä koska se on piristäny miun asuja jo nyt moneen kertaa! :D haha. Ja laukku on Espanjasta jostain torilta ja ihan kaikkea muuta kuin aito...

Ja myöhemmin sitte näytinkii tältä:

Toi perhospaita on aika hauska, mitäpä mieltä ootte?:) Se pääs nytte ekaa kertaa miun päälle ! Oli jääny johoki kaapin perukoille ja nyt vasta löysin. Eipä oo kyllä säät oikein ees sallinnu, et tota ois voinu pitää..

Mut oikein kiva kesäpaita. Ja lopuksi vielä melkoinen loisto-otos:


Hahaa juuri niin, meitsin kesävarpaat ;) Ja kaikenlisäks ku inhoon varpaita yli kaiken. Tai en vihaa, mut ei ne kyllä viehätäkkää :D Mut hyvät päivänjatkot kaikille, toivottavasti sielläkin pitelee ilmoja! Niina kuittaa taas tältä erää, palaillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti