tiistai 28. kesäkuuta 2011

Strong Again

Helooo! :)

Eile tossa sanoin etten ehi kirjottaa, mut teen sen nyt kuiteki enne lähtöä! Ajattelin siis näissä vaatteissa lähteä niihin läksiäisiin, mitä mieltä ootte? :) Nuo vaatteet ei kyl millää pääse esille tos laadun takia, mut minkäs teet..


                                             Shortsit Gina Tricot, Toppi Citymarket (:D), Vyö H&M

Ja nyt ku oon aika alus viel tän blogin pitämises ni voisin kertoo asioita itestäni. Pyrin viel kertoo sellasii asioita mitä moni ei (ehkä) tiiäkkää! Joten lets begin:

1. Elikkäs.. No mie opin juomaa kahvia vast tänä vuonna, uskokaa tai älkää. En mie sen juomisest nauti oikei vieläkää, mut tunnen ainaki kuuluvani porukkaa. Heh..
2. Miun tyyli on melko rento sillälailla. Pukeudun välillä naisellisesti, välill vähä rennommi tai jotain siltä väliltä. Mikää yltiönaisellinen en oo, vaik meikkaan, käytän koruja ym. Enkä käytä oikeestaa mitää merkkivaatteita. Miulle se on aika sama mistä ne vaatteet on, kuha näyttää ja tuntuu hyvälle!
3. Tohon äskeiseen vähän lisäten, rakastan kaikkea pientä ''krääsää'', mitkä tuo jotai lisää asuun. Just esimerkiks korut, kynsilakat, hiuskoristeet ym! Eilenki tossa laskin miu kynsilakat ni tuloksena 36, hups..
4. Tykkään kiharoista hiuksista tosi paljon! Paitsi sitte ku itelleni sattu tälläset epämääräset luonnonkiharat ni näitä sitte inhoanki yli kaiken..
5. Rakastan matkustamista! Tai no kukapa ei.. Kielillä puhuminen on kivaa, haluisin sitä harrastaa enemmä mut ei tääl Lappeenrannas törmää muuhu oikei ku venäjää.. Ja se nyt ei OIKEIN suju.
6. Miul on paha tapa arvostella ihmisiä, vähä turhanki paljo. Ei oo sellast reissuu kaupungilla, etten sitä tekis. En vaa joteki osaa hillitä itteeni, vaikken pidä itteänikää yhtää sen parempana ihmisenä.
7. Ja nyt vaikka viimeseks, kuuntelen musiikkia iha laidasta laitaa. Paitsi sitte sellasta vähä rankempaa.
Ja tässä sitte tän hetkinen lempibiisi, enjoy! ;)


<3:llä Niina

4 kommenttia:

  1. ihana blogi! mut vinkkinä et isommat kuvat kiehtoo lukijaa ;)

    VastaaPoista
  2. kiitos! :) ja laittaisin kyl isompia kuvia jos vaa osaisin, ne vaa ain tulee suoraa ton kokosina.. help ? :D

    VastaaPoista
  3. aina ku lisäilet kuvii ni painat sitä kuvaa vielä siellä postauksen kirjotus vaiheessa ja sitte sieltä saa sitä kokoo isompaa, pienempää jne =) ja nyt ku oon tässä vinkkejen anto tuulella ni täähä ois kivempi ku olisi silleen sivun kokoinen melkeen tää blogi-osuus, kun tää näyttää jotenki pieneltä =) ei sillä, ihan kivahan tää on pienenäki :) tsemppiä!

    VastaaPoista
  4. ahaa aivan, kiitoksia neuvoista :-) ! Mie vast harjottelen tätä blogin pitämistä joten tää voi olla alkuu vähä vaikeeta :D Mut eiköhän tää tästä ;)

    VastaaPoista