tiistai 4. syyskuuta 2012

Elossa ollaan


Hello!

Öinen pikapostaus luvassa :-)
Tosiaankin, ootte varmaan huomannu ni hetkee ei oo tullu mitää postausta. Työt loppu viime perjantaina mut joteki viimeaikoin en oo vaa saanu aikaseks kuvattua yhtää mitää ja kamerastaki oli akku loppu ties kuinka kauan, sen lataamine oli miulle hirvee vaiva joten se on yks osasyy tälle kaikelle hiljasuudelle..

Nyt kuiteki pyrin heräämää eloo ja yritän tästä lähtien postailla useampaa otteesee! Asukuvia ja sen sellasta :) Viimeaikoin oon kuiteki ollu tosi paljon kavereiden kanssa, nautin viimesistä työpäivistä, kävin baarissa ja join liikaa (hyi), oon kokenu pettymyksiä mut myös yllättyny suunnattomasti, riidelly, hankkinu uuden auton (senki vois joku päivä kuvata, pus rakkautta♥), ostanu uudet kengät (ainii neki täytyy kuvata), käyny Arnoldsissa smoothiella ja syöny tosi epäterveellisesti. Ei siis mitään kummosia vaan ihan lepposta elämää. Täl hetkel tää tyttö on pelkästää yhtä hymyä ja toivon et tää linja jatkuu!

Eilen tosiaakii ilmoittauduin sinne avoimen yliopiston sosiaalitieteiden peruskurssille ja se alkaa tän kuun lopussa, iiks! Se kestää miu muistaaksee yli puol vuotta ainaki, mutten oo iha satavarma.. Oon muuteki vähä ulapalla koko kurssista mut eiköhän asiat selviä. Eilen tein mollin sivuillaki jonkun työkkäri-ilmotuksen ja tilasin uusia vaatteita Halensilta, ah ihanaa. Koht pitäs ruveta ettii jotai duunipaikkaa itelleni, tarhaan tai ala-asteelle jos pääsis ni oisin maailman onnellisin. Mut nää on vaan miun haaveita, luultavasti päädyn siivoojaks haha.

En pölise nyt enempiä, pitää riittää huomisellekki tekstiä. Nyt kattelee sinkkuelämää ja sit nukkumaa, adios ihanat!

♥Niina

4 kommenttia:

  1. Tuo eka kuva on houkutteleva.. Rakastan niin paljo tota smoothieta, vaik en vois oikeesti juua sitä! :D mennääks joku päivä arnoldsiiiin yhdessä? <3

    VastaaPoista
  2. Onks meil samanlaiset kultaset ristikorvikset? :) tai siis.. :D onks noi seppäläst ♥

    VastaaPoista
  3. Hmmh ristikorvikset?:o Miul on kyl sellane hopeine rustokoru, http://fancyfeeling.blogspot.fi/2012/08/tampere-ostokset.html << tos postaukses toi viimene kuva, hihi :-) ja ne on ginasta!

    VastaaPoista