tiistai 21. elokuuta 2012

Välivuosijuttuja

Photobucket

Moikka! :-)

Aattelin nyt ja tässä, et voisin kirjottaa vähän et mitä miulle kuuluu näin vähän laajemmin, mitä oon tehny ja mitä ajattelin seuraavan vuoden duunailla, koska nythän miulla alkaa virallisesti välivuosi, huh. En tosiaan tiiä mitä se tuo tullessaan, mut eiköhän sekin selviä ajan kanssa. Mut nyt juttuihin, mitä oon vähän ajatellu tehä. Toivottavasti joku jaksaa lukea..

Photobucket

Elikkäs elikkäs. Tää blogi on tehnyt hiljaiskuolemaa näiden miun kesätöiden takia, mut se heräilee luultavasti eloon taas parin viikon päästä. Jokatapauksessa, nää kesätyöt on ollu yks parhaimmista jutuista. Ei oikeastaan tunnu siltä, että ''kesä ois menny hukkaan'' tai muuta vastaavaa, koska ei oo. Tää oli miun ensimmäinen oikee kesätyö ja tää oli ihan huippu. Opin ajamaan trukilla, kuinka moni saa kesätöikseen ajaa trukilla? Ainakaan tytöistä. Mie sain. Aluks manailin sitä pitkää ja olin ihan paskat housussa (näin rumasti sanottuna), mut kyl se on yks parhaita puolia koko hommassa. Toiseks, miun työkaverit on ollu maailman parhaita. Joten iso kiitos kuuluu myös niille, ne on tehny tosta hommasta paljon mielekkäämpää. Kiitos♥ 

Photobucket

Okei, töistä toisiin juttuihin. Eli tää ja ens viikko vielä jäljellä, sit koittaa ns. vapaus. Ajattelin, et annan itteni hetken huoahtaa ja levätä, vähä vapaata tehä omia juttuja ja sellasta. Oisin halunnu niin kovasti ulkomaille, mut se haave taitaa jäähä nyt näiltä osin. Mut säästyypähä neki rahat, heh!

Tarkotuksena ois sit ilmottautuu työnhakijaks heti syyskuun alussa ja koitan ettii jotai duunii kumminki, en haluu todellakaa olla vuotta tyhjin käsin. Pakko jotai tekemistä kyllä keksiä, lorviminen ei onnistu vaikka se hyvälle kuulostaiskii. Sit aattelin myös ilmottautua johonkin avoimen ylipiston kurssille, joka ehkä hyödyttäis sit ku haen taas kouluu. :-) Tai jotain tällästä olis suunnitelmissa. Mietin myös, et ois käyny opiskelemassa vuoden espanjaa, koska se on ihan superlemppari maa kautta aikojen. Se kielikii on niin ihana, voisin kuunnella sitä päivät pitkät (♥). Mut en nyt tiiä, sen ehtii ehkä myöhemminkin! 

Photobucket
Toine otettu eile ja toinen tänää. Mitennii kaikki miun kuvat on samanlaisia :-) ...

No öh, nyt alkokii jutut loppumaa keske. Pääasiassa edellisessä kappaleessa oli kaikki se, mitä vuoden aikana meinasin. Töitä ja opiskella, jotain kursseja mist ois hyötyä ku haen taas syksyn yhteishaussa sosionomiks. Ja luultavasti haen vielä keväälläkin.. :-) Haha. Ei miulla sinäänsä oo kiire, ens keväänä viimeistää johonki haluisin opiskelemaa. Tavallaa Lappeenranta ois tuttu ja turvallinen. Oon nyt käyny Tampereella ja Helsingissä ja molemmissa kaupungeissa on tuntunu jotenki siltä, etten koskaa tuntis ainakaa kumpaakaa niistä kauheen kotoisaks. Oon niin Lappeenranta -ihminen näköjään.. Mut tavallaa uudet maisematki vois vaa olla hyväks ja kasvattaa omalla tavallaan. Mut sen näkee sitten.


Photobucket

Noniin, siinä pääasiassa kaikki mitä halusin teille lukijoille kertoo. Saittepaha nyt suurinpiirtein käsityksen, mitä haen takaa ja mitä meinasin vuoden aikana heh. Niin, nää kuvat ois eiliseltä ja tältä päivältä. Tost pantterihuivista on tullu miun ehdoton suosikki nyt tän kahden päivänä aikana, grr!

Elikkä tää päivä vedellään edelleen saikulla, tää yskä ei meinaa hellittää millään.. Huomenna könytään takasi töihi, en oo varmaa viel iha voimissani mut kyl mie sinne haluan. Toivottavasti en tukehu villapölyyn!
Illalla meen L:n kanssa kahville, muita suunnitelmia ei oo. Eikä oo muuta asiaakaan oikein nyt. Heitelkäähä jotai kivaa kommenttia vaikka! :) Mitä tykkäsitte, jaksoitteko lukea? Oisko postausehdotuksia? Sanokaa jotain!

♥Niina

9 kommenttia:

  1. Tykkään kyl nii paljo täst siun blogista!! :) Aina oon heti tulos lukemaa ku huomaan et oot tehny uuen postauksen ;>

    VastaaPoista
  2. Valaise ihmistä, joka ei tiedä ja on liian laiska googlaamaan - mitä sosionomi tekee? :)

    Ja söppänii kuvii Nibunen :) <3 EI TOKI oo kaikki kuvat samanlaisii ;) heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyväku tiiän itekkää ihan tarkkaa.. :-D Mut siit voi valmistuu vähä kaikenlaiseks, et voi olla nuorten kans tekemisis esim joku lastentarhanopettaja, tai sit joku sosiaalitantta (näin kauniisti sanottuna) jnejne! :)

      ps KIITOKSIA kultsi♥ heh ei oo ei! Selailin vaa noit kuvii ja olin sille waaat.. :-D haha.

      Poista
    2. Aaaa aijaa! Iha jepa! :)))

      Poista
  3. herranjumala!! miten en oo tajunnu liittyä tänne lukijaksi, tottakai mä tätä luen :-) no nyt on seki vääryys korjattu! mäki oon alkanu taas kirjottelee sillon tällön, http://lauraiina.blogspot.fi =) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, voi kiitos laura! ;) miepä käyn kattoo siunki blogin :))

      Poista
  4. Dodi siulha on hyvi suunnitelmat kasassa :)

    Melkei käy kateeks ku ite on viel aika lost noitte jatko-opintojen suhtee :D

    ei oikee osaa päättää mitä menis opiskelee (uraoppaasta about muutama ala löytyny mitkä oikeest kiinnostais :'D) ja sit et minne haluis opintoja tekemää
    (opiskelijaelämä muualla kiinnostais mut toisaalta tuntuu viel kaukaiselta jättää kotikonnut) :D

    mut juu onnee yhteishakuu jo etukätee :) !

    VastaaPoista
  5. http://superawesomesensation.blogspot.fi/

    VastaaPoista