maanantai 20. elokuuta 2012

Tampere ostokset


Pikamoikat!

Tässä siis kaikki jutut mitä lähti Tampereelta mukaan, mitäs tykkäilette? Kaikki on Ginasta paitsi toi K.O.I.R.A -paita, se on ihan festivaalialueelta ostettu.

Miul on ihan älytön kauluspaitavillitys meneillään, tykkään niin paljon tosta burgundista paidasta jonka ostin. Oisin halunnu housut, mut sen väriset ei jotenki natsaa miulle. Piti siis tyytyä paitaan ja en oo yhtään katunut ostosta♥

Sama juttu noiden ristikorujen kanssa.. En oo millään tapaa uskonnollinen, mut noi oli vaan niin siistejä. Sekä rannekoru että sormus, ah. Voisinkin nyt vuorautua uusiin vaatteisiini ja lähteä kahville, vaikka olenkin taas vaihteen vuoksi sairaslomalla. Ajattelin kuitenkin, että voisin huomiseksi mennä takaisin töihin. Kyllästyttää tämmönen oleilu jo ja olokin on jo astetta parempi. Let's see!

♥Niina

4 kommenttia:

  1. Millainen tuo toiseks viimesessä kuvassa oleva vaate on? Näyttää niin jännältä!:)Tuo burgundipaitakin on todella kivannäköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se on ihan vaan tommonen pantteri -kaulahuivi! Se on vaan jotenkin erikoisesti viritetty toho henkarin ympärille, heh:D Mut joo kiitos Silja!:)

      Poista
    2. Mie mietin pääni puhki, et millanen se on. Noi pantterin silmät oli jotenkin niin koukuttavat:D

      Poista
    3. Haha, joo ihan vaan huivi:D Mut mie kyl ostin ton melkeenpä vaa noiden silmien takia, miusta ne oli aika siistit ku ne on oikei korostuu tuolta tummasta huivista!

      Poista