tiistai 11. syyskuuta 2012

Show me how to be whole again

Pelättii et karhu hyökkää..
 

Heipsan moiksan ja hyvää alkanutta viikkoa!

Tää päivä oli taas semmone hulivili et huh. Heräsin jo yheksältä, melkone saavutus miulta. Tähä päivää on mahtunu henk.koht hieroja, kamujen näkemistä pitkiin aikoihin, tomaattikeittoa Taipalsaarella, hyvää seuraa ja lisää hyvää seuraa, käytiin teillä tuntemattomilla ja kateltiin maisemia jyrkältä kalliolta, kuunneltiin hyvää musiikkia ja fiiliskin oli hyvä, ihan koko päivän. Tulin ajoissa kerrankin kotiin ja ehin viettää vähän laatuaikaa vanhempienkin kanssa. :-)

Palaan tähän asiaan näköjään kerta kerran jälkeen, mut koittakaa hei lukijat kestää. Alkaa aiheet pikkuhiljaa loppua ni pitää jotain keksiä. Mut kuten varmaan jokainen tietää tai ainakin tän jälkeen tietää, erosin viime vuoden marraskuussa. Se oli kamalaa aikaa, pahinta mitä oon ikinä kokenu ja olin tosi pohjalla. Oon varmaan sen jälkeen sanonu et oon ollu onnellinen, mut en oikeastaan ookkaan. Oon palannu sinne pohjalle aina välillä, mut sieltä ollaan noustu ja aion tehdä sen joka kerta uudestaan.
Mut viimeaikoina, oon alkanu tuntea itteni taas kokonaiseksi. Miul on ihan parhaat kaverit ja meille on kehkeytyny lyhyessä ajassa ihana kaveriporukka, kaks poikaa ja kaks tyttöä. Se on niin parhautta kun kaikki ollaan niin erilaisia, joten opetetaan kokoajan uusia asioita toisillemme. Lauantainakin meille tuli riita, mut kaikki oli sen unohtanu jo sunnuntai aamuun mennessä, eikä siitä enää koommin puhuttu.
Miun suunnitelmatkin on alkanu pikkuhiljaa muodostua päässäni ja pikkuhiljaa alan myös tekemään asioiden eteen jotakin. Kaikki muuttuu viel hyväks, vaik elämäs onki pienii epäkohtia ja epäselvyyksiä. Mut kaikesta on selvitty tähänki päivää mennessä, joten pää kylmänä eteenpäin!

ps: Toni, älä suutu tost kuvast, oot ihana kukkulan kuningas. Arska.

♥Niina

Tätä kuuntelin ku kirjotin kaiken tän, hyvämieli hyväbiisi:>

2 kommenttia:

  1. Oi tää oli tosi hyvä postaus! ihanaa ku kerroit meistä ihanista kavereistasi <3 muuteki ku tuli syvällist tekstii ni just kiva oli lukee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsih kiitti murunen♥ No ootte työ kaikki niin ihania ni piti muutama sananen mainita! ;)

      Poista