maanantai 17. syyskuuta 2012

Count on me ☺

Kuvaoksennus on kuvottava sana, mut valmistautukaa nyt siihen anyhows..
 

Eli heissulivei ja hyvää iltaa .. yötä.

Täällä kirjottelee ihan super iloinen ja energinen bloggaaja, eli mäh! Siis ihan huikee päivä takana. Oli menoo ja meininkii, inspiraatioo, hyvää seuraa, paljon nauruu, kauhuleffaa ja pelottavia tarinoita, iltakruisailuja, kahvittelua mökillä - tästä koostui miun päivä!

Aamulla iski ihan hirvee inspiraatio ja kuvausinto, joten pakkohan se oli lähteä. Kaappasin ninnin ja kaks komeeta urosta kainaloon ja sit eikun kuvaamaan! Noh, äijät toimi vaan henkisenä tukena ja ärsykkeenä, mut siis loistavaa seuraahan ne oli. Ja kyl ne muutamatkin otokset nappas ja toimi paidattomina malleinakin ja vaik mitä.

Oon ollu koko päivän yhtä hymyy :-) riemuidiootti suorastaan, sanoisinko. Ihailin vaa kauniit maisemia ja uusii paikkoja ja asioita. Kaikki näytti niin ihanalle tänään täs syksyisessä ilmassa. Sit illan päätteeks viel mässyä ja kauhuleffa ni avot, loistopäivän ainekset kasassa!

Mut jooh. Nää tän päivän kuvat jaan kahteen osaan, loput tulee huomenna ja vähän erilainen satsi luvassa. Päätin kokeilla jotain uutta kerrankin! Mut nyt painun unten maille. Kommentoikaa hei mitä tykkäsitte kuvista!

♥Niina

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. siis oikeest kuka toi herkku siilipää oikein on??!?! joku siun uus tuttu?! samoin toi blondi jätkä NAM!

      Poista
    2. ;) jotai iha randomeita, mut oha noi iha jeees....

      Poista