keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Säbää ja kiinalaista


Moikka!

Viime päivät on ollu ihan supermukavia. Niin paljon erilaista tekemistä, oon vaan yhtä hymyä :-)
Eilen illalla käytiin kavereiden kanssa pizzalla ja sitten mentiin kattomaan T:n säbäpeliä, jonka ne voitti lopulta 12-1. Ehkä se johtu vaan koska niiden joukkueella oli niin loistava kannustusjoukko ;-)
Tänään kävin taas N:n kanssa kiinalaisessa syömässä ja tais olla eka kerta koko mein ystävyyden aikana, kun käytiin jossain kunnon ravintolassa syömässä! Jälkkäriks käytiin Arnoldsissa syömässä frozen yoghurt ja smoothie puoliks, namnam.

Loppupäivän oon höntyilly kotona mut kohta taas nään miun ihania mussukoita♥ Huomenna meen käymään työkkärissä ja semmosta. Perjantaina pidetään kavereiden kanssa leffailta joten sitä venaillessa! Tänää tätä tekstiä ei synny väkisinkää joten lopetan tähän. Heipsun!

Ps: Toisiks viimesessä kuvassa uus paita joka tuli eilen postissa Halensilta. Huomenna sit vähän lisää mitä sieltä paketista löyty!

♥Niina

2 kommenttia:

  1. Ihana paita siulla :) ja namnam, mieki tahon kiinalaiseen! siel on nii hyvää :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsih kiitti :) Se on kyl takaa vähän säkki ja siin on järkky perselärpäke (XD), näät se sitte, mut ihansama en välitä! Ja mein pitää joku kaunis päivä mennä romanttiselle illaliselle kiinalaiseen ;-)

      Poista