keskiviikko 26. syyskuuta 2012

she got lots of different horses by lots of different men


Myönnettäköön, se on syksy..

Miu elämässä taas tapahtuu yhtä sun toista ! Tossa on nyt vähän sekalaisia kuvia ylhäällä, mut tossa raidallisessa jakussa ja persikan värisessä topissa lähdin eilen sosiaalityön peruskurssille, johon itse pamahdin vähän myöhässä, kun se toinen kurssi peruuntui.. Siitä olis tentti ens kuun lopussa, vähänkö jänskättää!
Toissapäivänä tein myös yhteishaun ja hain sosionomiksi opiskelemaan Tikkurilaan, Lahteen ja Helsinkiin. En tiiä, mut haluisin pelkästään tuonne Tikkurilaan.. Vaikka ensin suunnitelmissa oli hakea ensimmäisenä tänne Lappeenrantaan, mut yks yö valaistuin ja päätinkin repästä ja hakea Tikkurilaan. Miun paras kaveri haki samalla Pasilaan, joten ois unelmien täyttymys, jos molemmat pääsisi sinne suunnalle opiskelemaan :-) Helsinki ois mitä luultavammin miulle vähän liian iso mesta, joten Tikkurila ois aika passeli.

Noniin ja se syksy. Kävin nappaamassa parit kuvat mein takapihalta. Kuvissa vilahtaa myös viime syksynä ostettu villakangastakki joka on ihan unelma. Se ei viime syksynä niin kovasti natsannut, tänä syksynä sitäkin enemmän. Tän päivän asuna toimii toi käärmekuosinen kauluspaita ja punanen neule. Huulipunaakin vähän sipasin huuliin ni avot. Illalla taas katellaan jotain järetöntä kauhuleffaa porukalla ja huomenna vähän shoppailemaan, pitäs tolle velipojalle löytää joku synttärilahja. Moikka tältä erää!

♥Niina

Kui hyvält voi ysärimusa kuulostaa?

2 kommenttia: