torstai 6. syyskuuta 2012

I only like you 'cause you're cute and young


Heipsun kaikki ihanat lukijat :-)

Pieleen meni eilen kuvailu, kuvasaldo oli pyöree nolla. Tänään korjasin tilanteen! Eilen oli hirvee meno päällä ja olin neljästä yhteen yöllä liikenteessä, ei ehtinyt pysähtyä hetkeksikään. Päivällä kävin shoppailemassa L:n kanssa ja mukaan tarttui tuo sinapinkeltainen bleiseri H&M:stä, tummansiniset farkkutlegginssit Cubuksesta ja kiilakorkkarit Dinskosta! En oo koskaan omistanu mitään ton bleiserin väristä, mitä tykkäätte?

Hohhoijaa, miun elämä on pelkkää menemistä ja tulemista kokoajan, ettei ehi hengähtääkään oikein. En valita oikeastaan, kohta alkaa taas opiskelu siellä sosiaalitieteiden kurssilla ja muutenkin koko kesä on ollut työntäyteinen ja oon ollu ihan poikki. Hauskaa on ollu kaikin puolin, mut välil kaipaan sellasta rutiinia elämää, niinku opiskeluaikoina oli. :-) Mut koht on yhteishaku taas, katellaa mitäs sitte!

Haluisin nii kovasti kirjottaa teille ja kuvata videota ja tehä vaikka mitä, haluisin tehä sellasen videokoosteenkii eri videoista mitä oon kuvaillu kesän aikana ja muutenki mut oh wait, mie en osaa.. Joskus jos olis aikaa opetella ja tarpeeks pitkä pinna ni varmasti sellasen tekisin, mutten ees tiiä keltä pyytäisin neuvoa. Huoh. Uuden bannerinkin vois väsätä jos vaa aika riittäis kaikkeen tähän. Blogin pitäminen on kuitenki vaa niin pien osa miun elämää ja periaatteessa kirjotan vaa itteni vuoks, mut tavallaa tykkäisin itekki tästä enemmä, jos sisältöki ois sellane, josta tykkään myös ite. Mut kaikki ajallaan. Nyt lähen popsii uunimakkarat poskeen ja lähen ulkoilemaa kamujen kaa viel hetkeksi. Moikkamoi!

♥Niina

6 kommenttia:

  1. toi sun jakkus on aika mummostylee siis MUN mielest.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, okei :D kuka mitenki tykkää.

      Poista
    2. Mummotyyli on näinä päivinä muotia. :D Miusta tuo on kyl tosi hieno ja varsinkin väri on ihana!

      Poista
    3. ;) niinpä, naulan kantaan!

      Poista
  2. miust se on kiva, älä välitä tommosist norkeist :)

    VastaaPoista