torstai 13. syyskuuta 2012

What kind of man that you are, if you're man at all


Here's some new stuff for you guys!

Joo elikkäselikkäs, Halensin paketista eilen - eikun toissapäivänä - kuoriutui sen käärmepaidan lisäksi tuo punainen hihaton kauluspaita, josta nyt ei todellakaan oo yhtäkään hyvää kuvaa. Harmittaa, mut ehkä se esiintyy toistekkin täällä blogin puolella koska se on superkiva päällä! Ja samoin paketissa oli tuo Laura Scottin reikäneule joka on nääääääääääin pehmeä ja lämmin, lempparineule. Se on malliltaan aika lyhyt mu silti tosikiva!

Tänään kävin aamupäivällä työkkärissä L tukenani, josta jatkettiin matkaa Coffee Houseen ja sitten Citymarkettiin. Mukaan tarttu uus kulmakynä, eyeliner, huulirasva (vähä innostuin ton kuvanmuokkauksen kans ehh..) ja toi Lumenen red neutralizer tai mikäikinä!

Lupauduin lauantaiks Saipan peliin. Poikien seura syövyttää miun aivot. Ei vaan, hauskaa vaan et on välil vähä erilaist aktiviteettii! Mut nyt meen syömään ja venaan et kello pamahtaa kasi, jotta pääsen taas miun kullannuppujen seuraan. Miten voikin olla ikävä näin kova, vaik vasta eilen illalla nähtiin?

♥Niina

PS: Hei, kommenttia kehiin ihan rohkeasti ;-) ja postausehdotuksia ja mitä tahtojaan!

4 kommenttia:

  1. ihana toi vaalee neule!!! mulla on hirvee himo päästä itekki shoppailee syksyvaatteita..

    ♥:justafewmoresteps.blogspot.fi

    VastaaPoista