keskiviikko 11. tammikuuta 2012

So give me a reason..




Heip:-)

Mitäsmitäs, rento päivä ollu taas. Koulun jälkee oli kunnon kokous tääl meillä - viis ihmistä tunkeuduttii tähä miu pienee huoneesee kahvittelemaa! No oli iha jees, mitä nyt loppu vähä ikävästi. Oon vähä pettyny, mut mitenpä mie voisin toisen tekemisii vaikuttaa.
Mut hei jossei jotai huonoo ni hyvää siin samal, en oikeesti tiiä millo viimeeks oon ollu taas näi ilone! Hyvä päivä, ah. Mut kaikki ajallaa, kaikki ajallaa;-) Veikkauksii voi toki heitellä, hah.

Mut tää oli ehkä vähä turha postaus. Miu mahaa koskee iha järkyttävän paljo (iskä ei jostain syystä uskonut miuta, heh..) ja skippasin tän takia tän vuoden ekan tanssiharkat. Ärsytys. Mut perjantain uus yritys. Nyt vois lueskella vähä uskontoo, huomen ois nimittäi joku esseeharjotus jostai kursseista, mitä kävin 1. ja 2. vuosikurssilla. Mie vissii jotai muistan..
Mut nyt väsäilen tähän hätää uuden bannerin, vihdoin ja viimein! Siit tulee väliaikane, mut katellaa mitä saan aikaseks. ;-) Hyvät illanjatkot kaikille!

♥Niina

2 kommenttia:

  1. miks otat kaikki kuvas salamalla? sanoit jossain postauksessa et sulla on 50mm putki, miks ihmeessä et käytä sitä kun sillä nimenomaan saisit pimeessä otettua kuvia ilman salamaa. näkyis noista vaatteista jotain eikä naamakaa ois ihan niin turvonneen näkönen.

    VastaaPoista
  2. Sillä 50mm putkella on hiukan vaikea kuvata täällä miun huoneessa ku tää on tällänen koirankoppi. :) Mut jos tää nyt NOIN paljon häiritsee ni voin kyllä joku kerta kokeilla..

    VastaaPoista