maanantai 9. tammikuuta 2012

Back to the routines




Heeeeei!

Ei oo kyllä harmainta hajuu onks toi otsikko iha oikei kirjotettu. Mut ei kai se oo nii justiinsa.
Kyl lähti muute tää kevätlukukausi hyvin käyntiin! Ai vitsit. Nukuttuja tunteja viime yönä: 1. Hurraa siis. Ei onneks kovin paljo turhauttanu aamulla. Raahauduin kuitenkin kouluu. Sit koulussa päätinki et jätän yhen kurssin kesken. (Hei ryhmänohjaajani, ois tosi kiva jos luet tän koska en jaksa mainita asiasta Wilmassa.) Pyörähin koulun jälkeen keskustassa, sit otin kaverin messiin ja tultiin meille.

Nooh kotona sitten tajuan että hieno homma - oon onnistunu hävittää puhelimeni! Kaveri sit soitteli siihe parii otteesee ja onneks se oli unohtunu vaa urheilutalolle. Sit yks pelastava enkeli kävi hakemas sen sieltä ja nyt puhelin on oikealla omistajallaan♥
Illemmal mentiin yhelle kaverille ja oli muute aivan mahtava meno meillä! Katottii nimittäi Hangover 2 (nyt lyö muuten tyhjää mikä toi on suomeks. Kaamee kankkune??) mut kaikki vissii nukku puolet leffasta. Koulu paino vissii kaikilla vähä päälle.. Leffankin jälkeen vaan maattii hiljaa, jaksanu edes puhua. Ja nyt kuolen nälkää, tällee tärkeenä infona kaikille. Joten ehkä ois aika mennä syömää!
Tälle päivälle ei muuta kerrottavaa, palataan asiaan taas ensi kerralla. Se ois adiooooooos!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti