maanantai 23. tammikuuta 2012

I'm making something out of nothing

Heipat!

Ajattelin kerrankin postata (edes tämän vähän verran) jostakin muustakin, kuin pelkästään asuista. Iloksenne tai suruksenne - kummaksi liekään, tässä postauksessa esiintyy myös päivän asu, hehheh. Anyway, aloitetaanpa nyt kuitenkin tällä...



Tässä siis kaikki hiustuotteet, joita shampoon ja hoitoaineen lisäksi käytän. Aika L'oreal painotteiselta näyttää, mutta ei se mitään. Yläkuvassa vasemmalta lähtien Franck Provost'n heat protection spray. Käytän tätä aina, ennen kuin rupean suoristamaan tai kihartamaan hiuksia!
Sitten on pari L'orealin hoitoainetta. Pienintä pulloa käytän aina märkiin hiuksiin, kahta muuta kuiviin ja yleensä juuri ennen hiusten suoristamista.

Alemmassa kuvissa loput hiustenhoitotuotteet, näitä käytän kuitenkin harvemmin. Vasemmalta lähtien värjätyille hiuksille tarkoitettu hoitoaine, kuumuudensuoja ja pieni hiuslakkapullo!






Sain terkkuja♥

Sori tärähtäny kuva. Edellisessä postauksessa kuitenkin kyseltiin millä yleensä teen kiharat, niin ihan vaan tällä miun Braunin suoristusraudalla! :-) Välillä myös Remingtonin kihartimella.


Noniin ja sitten ihan muihin juttuihin! Pari postausta sitten taisin valittaa, kun miulla on niin epävarma olo pukea shortsit/hame keskellä talvea, mistälie tälläinen epävarmuus johtuu. Nyt kuitenkin teen sille lopun ja päätin pukea tänäkin aamuna jalkaan shortsit! Noi on vielä miun lempparit, toi tummansininen väri vaan jotenkin iskee miun silmää!
Taiteilin eilen myös uudet kynnet, vaikkei ne nyt mitenkään edes mätsää muun asun kanssa. Nevermind, ihan kivat ne on silti!

Ja sitten vielä, arvatkaapa mitä...! Miullahan ei ollut tänään koulua kuin yks tunti, joten olin jo ennen kymmentä kotona. Nyt oon koko kotona-oloajan siivonnu omaa huonetta ihan perusteellisesti ja huhhuh! Oon vieny kolme kassillista roskia jo roskiin, kasan vanhoja lehtiä, kaks laukkua ja löytäny täältä, pelkästään miun huoneesta jo varmaan 20 kappaletta tyhjiä muovikasseja??? Mistä niitä on oikei kertyny tänne, voi hyvää päivää.. Mut löysin samal siivotessa yhen superihanan sormuksen, mitä en ees muistanu omistavani!♥ Aah. Nyt voisin palkita itteni jollain hyvällä ruualla mihin mie miun taidoilla kykenen.. Illalla jos näkis joitain kavereita, let's see!
Nyt kuitenkin hyvät alkaneet viikot kaikille :-)

♥Niina

2 kommenttia:

  1. aaa toi garnier fructisin jätettävä hoitosuihke on ihan parasta ja tuoksuu ihanalle :>

    VastaaPoista
  2. Totta! Miulla sen käyttö on vaa joteki jääny, vois toki ottaa sen uudestaa käyttöö nyt ku oon taas värjänny hiuksetki. :)

    VastaaPoista