keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Lipstick



Toissapäivänä siivoillessa löysin nää Doven huulirasvat, jotka on vähän tollasia 'sävyttäviä.'
Mie en oikeestaa koskaan käytä huulipunaa, en ainakaan julkisilla paikoilla. Aika usein vain omaksi ilokseni ja kuvatessa, mutta ehkä miun itseluottamus kasvais kesään mennessä ja kehtaisin sitä muutenkin käyttää. Kuitenkin tähän hätään miulla on ratkaisu, onneksi. :-)
Eipä nuo nyt paljoa väriä anna, mutta edes vähän kuitenkin! Eilen kun päälläni oli punaista, oli käytössä tuo tummempi sävy. Tänään taas mentiin sävyn mukaan ja mukana kulki oranssimpi sävy.
Ite tykkään ainaki kovasti!


Tossa ylempänä ois sitte kuva tosta punertavasta huulirasvasta. En onnistu kuvaamaan sitä oranssia, kaikki kuvat oli tärähtäny jostain syystä.. Heh :) No katellaan jos joku kerta sais vähän parempaa matskua!

Jouduin muuten skippaamaan tanssitreenit TAAS tän jäätävän mahakivun takia. Ehkä alkais olla korkee aika raahautua sinne lääkäriin. No mutta, jotain hyvää tässäkin. Nyt makaan sängyllä peiton alla, kone sylissä, jumpin päällä, pipo syvällä päässä, kuulokkeet korvilla - vain minä ja kone♥ This is life. Nautin nyt sitten tästä, vaikka melkonen tanssifiilis olisi.
Eipä nytten muuta! Toivottavasti tykkäätte, että on ollut 'vähän erilaisia' postauksia. Ensi kerralla voisin harkita huonepostausta, vaikka jo heti huomenna! Mitäs olette mieltä? :)

♥Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti