tiistai 17. tammikuuta 2012

Common knowledge




Hejsan:-)

Oon taas niin väsyny, etten jaksa oikei kirjotella. Tässä on nyt kuiteki tän päivän asu - kaikessa yksinkertaisuudessaan!
Äske olin ajelee kamujen kans ja kävin ostamas uuden kalenterin itelleni. Nappailen kuvii siit vaik huomen :) En jaksa kituuttaa itteäni ja teitä kertomal jotai turhii juttui, joten lopetan tähän..
Ainut juttu vaan, että ehotelkaa kaikki ihmees mistä voisin postailla! Näit asukuvia on taas ollu niin paljo ja asiaa niin vähän, joten kertokaa ihmees mistä haluatte tietää enemmän ;-)
Mut nyt, se ois adios!

♥Niina

6 kommenttia:

  1. haluan tietää että seurusteletteko n:n kanssa en kyllä tarkoita tällä ännällä kaimaasi niinaa vaan jotain ihan toista;) ja sitten viellä että asutteko rivitalos vai kerrostalos ? :D

    VastaaPoista
  2. Hahaha :-D En seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa!
    Ja rivitalossa asun :)

    VastaaPoista
  3. Jos kerta kysyt, että mistä voisit postailla. Niin postaappa vaikka siu miehestäs kaikki;D T: :P

    VastaaPoista
  4. Voinen jo arvata kuka ton kommentin takana on.. :) Ja ei miulla oo miestä, sanoinhan edellisessä kommentissa etten seurustele ;-)

    VastaaPoista
  5. en oo ihan varma millasia postauksia oot jo tehny, mut tee esim. huonepostauks,videopostaus,vaik 10 asiaa mistä sä tykkäät tai joku postaus sun jostaki lempijutusta,kysymyspostaus,päivä kuvina,sit sulla näyttää ain olevan jotku kivanväriset kynsilakat joten vaik kynsipostauski vois olla kiva,harrastuspostaus jos sulla on joku harrastus,jonkilaine kaveripostaus ja sit oon paril nähny sellasen postauksen mis pitää kertoo 5 asiaa mitä ostais jos omistais kaikki maailman rahat jne. nomut joo, tos nyt oli pari ideaa, toivottavasti oli ees jotain apuu tai saisit ees jotain inspistä noista:>

    VastaaPoista
  6. Kiitos paljon, tossaha oli jo vaikka mitä ideoita! Voin yrittää toteuttaa noita pikkuhiljaa, parhaani mukaan! :)

    VastaaPoista