torstai 12. tammikuuta 2012

Baby, jag tror jag är kär








Ciao!

Täällä taas ollaan. :-) Yhen jälkeen miu tytöt tuli meille kahville ja vaikkei mitää kummosii tehtykkää, ni oli kyl nii kivaa! Juteltii oikeesti aika aikuisii juttui kerraki (se on aika ihme mein suusta. hehheh.), kahviteltii, räpsittii kuvii, mitä nyt vähän ehkä juoruttii ja sit meitsin kaima teki miulle ton hienon kampauksen! Samal se taiteli miulle überhienot kynnet, mut niist en saanu kunnon kuvia. Ehkä huomenna.
Tulin tähän väliin pikasesti vaa postailemaan, koska miun pitäs olla jo tekemässä sitä englannin yo-vihkoa.. Ajattelin illalla viel lähteä johonkin ni katellaan miten kerkeen.

 Nyt loppuu viel parit kuvat mein yheltä kauppareissulta.. Huhhuh, ite piilouduin autoo täs vaihees. :)







Siis noita lintuja oli NIIN paljon! Huh hellettä. No mutta, nyt syömään ja yo-vihkon pariin. Hyvät päivänjatkot kaikille!

♥Niina


9 kommenttia:

  1. Oiskooiskoisko Jag kommer?!?!?!??!?! By Veronica Maggio, ofc ;)

    VastaaPoista
  2. HUH ETKAI SINÄ VAAN TUPAKOI!!!!!!!!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi1: Kyllä vaan oon! Ja vitsit et tykkään kyseistä biisistä ;)

    Anonyymi2: Noh, suattaapi olla että poltan. Mutt kuva on vanha ja lopetan täs pikkuhiljaa, don't worry!

    VastaaPoista
  4. ihan kauheet kynnet ja kulmakarvat

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Eipä miulla enää edes ole tuollaisia kynsiä:) Kuten sanoin, tuo on vanha kuva. Ja muutenkin, minun naama ja minun kulmakarvat, mikä on kaikkien ongelma ku valitatte niistä? Ehkä se on oma ongelmani jos sen sellaiseksi koen, ei teidän tarvitse asiaan puuttua. :-)

    VastaaPoista
  6. Oho, emmie ees huomannu! :DDD No mut ei oo nii paha ku se kaksarikuva mikä siu blogist löytyy, lollotiloo....

    VastaaPoista
  7. Hei oikeesti noi kuvat... Mä en nyt vetoo sun ulkonäköön, koska se on oikeesti todella typerää, mut toi laatu. Vaikka sulla onki järkkäri, se ei takaa hyvää laatua. Noi kuvat tosi pimeitä ja laatu ala-arvonen. Suosittelisin muokkaamista, jossa tasotat ton valotuksen. (netin picnik.com on erinomainen)Nää olis niin kivoja kuvia, jos viittisit niille jotain tehä. Varsinki ku blogger jo itessään raiskaa näitä kuvia...

    VastaaPoista