torstai 26. tammikuuta 2012

Do you feel what I feel?







Ciao!

Täällä kirjoittaa hyvinhyvin iloinen bloggaaja :) Miulle sanottiin tänään, et miul on varmaa keski-iän kriisi meneillää. Miust on varmaa oikeesti tulossa joko a) ihan kajahtanut b) vanha.. Oon huomannu, et iloitsen ihan pikkuasioista nykysin. Esimerkiks siitä, kun huone on siisti tai kun saan imuroida auringon paistaessa ja musiikin soidessa!? Asia jota inhoon niin paljon - siivoaminen, niin tekee miut iloseks. Friikkiä. Mut silti on niin hyvä fiilis, kun tiiän saaneeni jotain aikaan. Tänäänkin oon mm. imuroinu keittiön, eteisen, oman huoneen ja rappuset. Wuhuu!
Mut on oikeesti kivaa, et noinkin pienet asiat tekee onnelliseks. Oon pettyny niin monta kertaa, joten nyt haluan vaan nauttia miun elämästä. Tällä hetkellä en vois olla kovin paljon tyytyväisempi miun elämäntilanteeseen♥

Noniin ja asiasta kukkaruukkuun. Edelleen on menossa N:n kanssa tää juttu, et laitan täl viikolla päälle jotain mitä en yleensä laita. Ja mie tein sen taas! Jalkaan vedin kerrankin ihan kunnon farkkufarkut ja ton kivan neuleen, jonka ostin pari kuukautta takaperin Helsingistä. Ihanan pirteen värinen, miksköhän oon pitäny tätäkin vaan kerran..!? Ton Lacosten vyönkin löysin pitkästä aikaa. Oon aikalailla tyytyväinen miun tän päivän asuun. :-)

Ja nyt haluan jakaa tein kanssa tarinan, joka tapahtui tässä.. tunti takaperin. :-D
Noh, mie olin koulussa kiltisti uskonnontunnilla ja N venaili sillä aikaa miuta meillä. Tekstailin sitte sille, että tilataanko ruokaa, kun pääsen. Ja vastaus oli myöntävä.
Kun sitte pääsin tunnilta, miulle tulee puhelu joka meni suurinpiirtein näin:
"Hei apua, mie tilasin meille ruokaa ja nyt se mies on tossa oven takana!!! Ja mie tajusin just, ettei miul oo lompakkoa."
Noniin, good job N. Nooh miul oli lompakossa viistoist euroa, mutta eihän sen mihinkään riittänyt.. Itehän olin vast puolmatkassa tulos kotiin. Sit N joutu käyttämään MIUN korttia maksaakseen ne ruuat. Hieno homma ja tili näyttää nyt nollia. :-D Onneks miun lompakko oli kuitenkin kotona, mietin nimittäi kuumeisesti ennen kouluun lähtöä, että otanko mukaan vai en..
Noh loppu hyvin kaikki hyvin - ruuat saatiin maksettua ja nyt mie räjähän ku maha on niin TÄYNNÄ!!

Mut nytpä ei muuta, see ya later!

♥Niina

6 kommenttia:

  1. Käyttäsit useemmin normaaleja farkkuja, sopii tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Apuuva, miten kaunis nainen <3
    Mitä ruokaa tilasitte? :) hihi

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Kiitos! Miul on tosi vähän normifarkkuja, aikomuksis ostaa uudet ihan lähiaikoina :D

    Anonyymi2: Hawaii-pizza, kebuu mis oli fetasalaattia ja kokis :D

    Roxy: Thank you my dear♥ Ja lue tost ylempää hihi!

    VastaaPoista
  4. ihanan värinen tuo paitasi!! :)

    http://www.once-real.blogspot.com
    blogissani on käynnissä arvonta, käyhän tsekkaamassa! :-)

    VastaaPoista
  5. No voi kiitti! :> Miepä käyn tsekkaamassa!

    VastaaPoista