tiistai 24. tammikuuta 2012

Radioactive











Moikat :)

Päätin taas pitkästä aikaa pukeutua punaiseen - oikeastaan vain siksi, että löysin eilen siivotessani ihanan punavalkoisen sormuksen♥ Se näkyy ihan äärimmäisen huonosti tuossa viimeisessä kuvassa, unohdin kuvailla sen! Jokatapauksessa, minulla kun oli liikaa aikaa, ajattelin pitkästä aikaa laittaa myös punaista huulipunaa. Ja ai että näyttää kivalle. Jotenkin sen kuvissa kyllä näyttää äärimmäisen hölmölle, mutta luonnossa on oikein oikein kiva! Jos joskus vaikka uskaltaisi ihmisten ilmoillekin tämän näköisenä. Viimeistään penkkareissa, nyt kun on asukin tiedossa. ;-)
Siitä tulikin mieleeni että tänään tilataan penkkarikarkit & asu! Jee, en malta oottaa. :)

Nyt loppui sanottava kesken.. Sen verran vaan, että vitsit tää on hyvä!!!1


♥Niina

4 kommenttia:

  1. voisitko joskus tehä postauksen, missä ihan vaan lukioitten mieliks tekisit erilaiset kulmakarvat! lähempänä toisiaan ja vähän luonnollisemman näköset :)

    VastaaPoista
  2. Ei, en voisi :) Minä en koe minkäänlaisena ongelmana minun kulmakarvojani, ne alkavat muutenkin tuosta kohtaa niin minkä mie sille mahdan?:D Ja miun ei tosiaa pidä mennä lukijoitten mielen mukaa miun oman ulkonäön suhteen, että jos ei ihmisiä miellytä niin ei tarvitse lukea/katsoa niitä! :-)

    VastaaPoista
  3. miltä vuosituhannelta toi sun kamera on, toi millä on otettu noi jälkimmäiset kuvat. ps vastasitpa töykeesti aiempaan kommenttiin...

    VastaaPoista
  4. Ihan on kyseessä koneeni web-kamera, että ei sen kummempi :) Ja niissähän laatu on useimmiten mitä on!

    Ja pahoittelen, jos kommentti oli mielestäsi töykeä. Mie vaa alan olla täynnä tota 'opettele piirtämään kulmakarvat' 'hyi mitkä kulmakarvat' -kommentointia, koska sen ei tietääkseeni pitäisi olla teidän ongelmanne millään lailla? Minä teen ne eritavalla, jos asian koen niin tärkeäksi. Tällä hetkellä en koe. Tuokin kulmakynä on väliaikainen, koska edellinen varastettiin (joo, en tiedä...) ja en oo ehtiny hankkimaan uutta. :D Joten ois vaan ihanaa, jos antaisitte olla ja keskittyisitte olennaiseen! Eli niihin vaatteisiin ja kuviin ylipäätänsäkin, ei kulmakarvoihin. Tää blogi ei nimittäin koske niitä, eikä tule koskemaankaan. :) Kiitos.

    VastaaPoista