lauantai 14. tammikuuta 2012

Kiss the stars









 Terppa!

Here I am. Ja nyt ois taas niin paljon kerrottavaa, huhhuh. :-D Mut alotellaa vaik eilisestä!
Eilenhän oli siis perjantai 13! Onneks se ei sen enempää miuhu vaikuttanu. Neljältä miul oli reenit ja ne loppu puol kuus. Sit kuuden jälkee yks miun kaveri tuli tähä meille. Kummalkaa ei ollu autoa käytössä, joten myö lähettii liikkeelle jalan. Ja mikä mein määränpäii oli? Ei ollu hajuakaa. Jossai vaihees päätettii et kävelläänpä ABC:lle, kun ei tässä muutakaan tekemistä oo. No about 500m enne ABC:tä toine kaveri soittaa et lähetää johoki. Noh myöhä lähettii - ja päädyttii bussilla pontukselle! Siel kateltii leffaa hetki ja sit mentii yhelle toiselle tyypille käymää sen _järkyttävän hurjissa kotibileissä_, jossa oli kolme ihmistä. Wuhu! Siel hengailtii hetki ja taksil yöl kotii. Et meni se perjantai tolleenkin, vaeltan vaa ympäriinsä..

Tänään oon ollu koko päivän kotona, hohhoi.. Täs venailen N:ää, et saaks se autoo vai ei! Mitää kummempii ei täst päiväst oo kerrottavaa.. Eile siivosin vaihteeks vaatekaapin ja löysin ton vaaleen violetin paidan/mekon (eka kuva, näkyy parhaiten.) Sitä ei vissii ookkaa näkyny tääl blogin puolella?
Vaihoin taas muute kameraan ton 50mm putken, mut sil ei pysty kuvaa miun huonees mitekää asukuvia, joten joudutte nyt tyytymää näihi vessakuvii♥ Katellaa jos lähen illal liikenteesee ni sais kuvailtua jotai muutaki matskua!
Mut nyt taas loppuu jutut keske, et palaillaa taas myöhemmi. Morjens :-)

♥Niina

2 kommenttia:

  1. Miten niin ei pysty kuvaa asukuvia?

    VastaaPoista
  2. Hankala selittää :-) Ja kai sitä jotenkin voisi, mut miun kärsivällisyys ei ees riittäny siihe.. Uus yritys sit taas joskus!

    VastaaPoista