perjantai 23. joulukuuta 2011

You're my favorite movie

Aloha! =)

Miulta oli toivottu meikkipostausta, joten tässä tulee. Tää ei tosiaan oo mitenkään kovin kummonen, mutta jokatapauksessa..

 Meikkipussin oon taisin saada viime jouluna(?) lahjaksi kaverilta!

 Vasemmalla uusi Lumenen kulmakynä. Oikealla Lumenen kajaali, jota kuitenkin harvemmin käytän.

 Tässä kaikki eyelinerit. Käytän pääosin tuota vasemmanpuoleista Maybellinen eyelineria, mutta sen loppuessa noita kahta muuta.

 Tällä hetkellä käytössä Lorealin ripsiväri. Saan kuitenkin lahjaksi uuden, joten tuo joutaa roskikseen. :-D Käytän myös Lumenen aurinkopuuteria. Meikkivoiteita tai puuteria en koe tarpeelliseksi käyttää. :)


Ja muihin kuulumisiin! Meinasin tähän postaukseen laittaa kuvan itsestäni ennen kuin olen suoristanut hiukseni, mutta meni pupu pöksyyn. :-( Ehkä joskus kerään itseni.

Tällä hetkellä miulla on ihan älyttömän tylsää. Tälle päivälle ei ole luvassa oikeastaan mitään, paitsi sitä siivoamista.. Vois jo olla huominen, mie niin haluan avata jo kaikki lahjat! Tässä on muuten kuva paketeista, jotka sain kavereilta :)♥ Mutta kuten olen itselleni luvannut, avaan ne vasta huomenna.


Voin melkei kuulla noitten huutavan, että "Avaa minut!" ... Noh, ei voi minkään. Nyt kuitenkin tää tyttö lähtee imuroimaan, jee! Kuusi tuodaan vasta sittenkin tänään sisään :) Haluan jo koristelemaan sitä, jos se nostattais miunki joulumieltä!
En ole varma tulenko huomenna postailemaan tai enää tänään myöhemmin, joten tasapuolisesti kaikille hyvää joulua!♥

♥Niina

4 kommenttia:

  1. Kiitkos kovasti :) Otan muitakin postausehdotuksia vastaan, joten kertokaa toki jos jotain on!

    VastaaPoista
  2. tee postaust iha mist vaa kuha siin postaukses ei kerraki olis sun pärstää.

    VastaaPoista
  3. tää on miun blogi ni pahoittelen, pärstäni tulee esiintymään MONESTIKKIN näissä postauksissa=) sille et mahda mitään.

    VastaaPoista