sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Good feeling!





Moi!

Tääl on taas ollu vähä hiljasta, mut ei oo ollu oikei aihetta mist kirjotella. Mut nytpä on :-)
Mie kävin nimittäi eile ensimmäistä kertaa baarissa! Vaik oon ollukki täysikäne jo kohta puol vuotta mut ei se mitää. Aiemmin ei oo huvittanu mut nytpä huvitti. ;-)

Eka aloteltii iltaa kaverin kaa täs meillä parin siiderin voimin ja lauleltii tos samalla singstaria pitkäst aikaa! Sit kaheksan jälkeen mentiin Toteemiin ja puoli kymmeneltä käveltiin Giggling Marliniin. Oltii muute ekat siel sisällä, wuhu! Siin jonottaessa tehtii tuttavuutta parii kivaa (krhm ja hieman vanhempaan..) mieheen, mut ne sit tykkäs tarjoilla meille juomia! Itellähä palo rahaa vaivaset 5€, et ihan onnistunu reissu oli. :-) Jalat on nyt tanssittu kipeiks, mut huonoo oloo ei oo! Yay me :-)
Fintelligens tuli myös nähtyä, vaikken sitä kyl kovin kaua jaksanu katella.. Mut oli hauska ilta kaikin puolin ja selvisin hengissä kotiakki!

Tänää on sit vuorossa (yllättäen) tälläne aika rento päivä, en taia jaksaa liikkua mihikää.. Paitsi tos myöhemmin illal mennää mei kummeille, kattoo serkun pientä lasta♥ Tuitui! Mut nyt meen vähä lepäilee ja ottaa rennosti. Onneks huomen ja tiistaina on viel vapaapäivä, jee! Palaillaan. :)

♥Niina

2 kommenttia:

  1. No ei oo todellista, meinasin et ostan just ton samanlaisen takin ku tuolla miehellä tuossa 2. kuvassa. :D
    Ihania & kauniita ootte tytöt :)

    ♥; http://ruxanne.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hahaha, voiei! No ei kai se sua silti estä sitä ostamasta, se on ihan hieno. ;-)
    Ja kiitos Rousii!

    VastaaPoista