tiistai 20. joulukuuta 2011

Bring me back to life





Tsau!

Täs tälläne iha pikane postaus. Tää päivä hengaillaan vähä rennommis kuteissa! Ja nyt niille ihan tiedoksi, tänään minulla on eri housut kuin yleensä.. Ne on tummansiniset farkut, jotka kyllä näyttää mustille. Mutta jokatapauksessa. Jos se on niin justiinsa, mitä housuja käytän. :-D

Parin tunnin pääst pitäs lähtee ostaa joululahjat! En oo ostanu viel yhenyhtä. Onneks en jätä koskaan mitään viimetippaan.. Mein joulukuusiki tuodaan tänään. Enää toivoisin vaa edes vähän lunta tännekin! Mut eipä muuta, palaillaan ensi kerralla vähän pitemmällä postauksella. :) Mooi.

♥Niina

23 kommenttia:

  1. miks ihmeessä pitää vääntää tuota naamaa noihin kuviin? eikö voi olla vaan ihan normaalisti..

    VastaaPoista
  2. Nyt on kyllä jo pakko kysyä.. Etkös olekin eronnut poikaystävästäsi..? edelleen hänen kuva bannerissa... totaaaah..

    VastaaPoista
  3. Hei ihan oikeesti, minä EN väännä naamaa kuvissa :-D Toi on miun normaali ja sillehän en minkään mahda jos ei miellytä ;)

    Ja kyllä, olen eronnut poikaystävästäni. Ja en oo viel saanu aikaseks tehtyä uutta banneria, joten olkoon se nyt siinä vielä. :) Ihan sama se miulle on.

    VastaaPoista
  4. no mitäs ihmettä, ku teijän pusukuva tossa hyllyn päässä vaikka olette eronneet?! :o

    VastaaPoista
  5. No voi herranjumala, voin sen ottaa poiskin jos se on teille lukijoille joku ongelma. :-) Ne on hyviä muistoja kuitenkin meistä, vaikkei asiat olisikaan samalla tavalla kuin ennen. Jos toinen pystyy unohtaa kaiken yhteisen, se ei tarkota et mie pystyisin samantien. :) Mut tää ei oikeestaa oo teidän lukijoiden asia ollenkaan, joten olisi ehkä parempi että olisitte puuttumatta.

    VastaaPoista
  6. pakko puuttua tähän vielä, mutta musta on ainakin melkosen outoa pitää blogin bannerissa, ja seinällä ex-poikaystävän kanssa otettuja pusukuvia esillä (älä vaan sano että jos sulla on fb, niin niitä on sielläkin?). helpommin sitä pääsee toisesta yli, kun ei jatkuvasti ole jossain näkysällä jotakin pusukuvia muistuttamassa erosta.

    VastaaPoista
  7. Oon pahoillani tosta pusukuva jutusta, mutta ihmetytti vaa :-) toivottavasti pääset pian yli eksästäsi, jos sitä haluat ja hyvää joulua näin etukäteen! :-)

    VastaaPoista
  8. Mie oon päässy asian yli. Iha oikeesti, antakaa tän asian olla! :-D Facebookissa ei oo yhen yhtä pusukuvaa meistä. Noi kuvat on tossa vaan _muistona_ ja otan ne sitten pois, kun tarpeelliseksi näen. Ja kun teen uuden bannerin joskus kun jaksan, voin luvata, ettei siinä exäni kuvaa ole. Nyt on. Antakaa vaan olla. :)

    En pahoittanut mieltäni näistä kommenteista, mutta kun asia ei teille kuulu, niin se ei vaan kuulu. :-D Anyway, hyvät joulut sinnekin! ♥

    VastaaPoista
  9. ja samat vanhat paskat jaksaa vaa valittaa niinuskin kuvista mikä teit ihmisii vaivaa siis tääl on luukkaansalmensilta mist jokaine teist voi hypätä alas ketä ei kiinnosta! siis vittu ootte vammasii ku tuhlaatte aikaanne niinan blogiin jos ei nipen kuvat miellytä koska tosi naurettavaa tulla aukomaa päätä koska maailmas aika moni asia on vapaahetoista :)) et päät kiinni koska ei teil oo varmastikkaa asiat sen paremmin ku muilla. hyvää joulua nippe <3

    VastaaPoista
  10. Oikeesti en ymmärrä näitä anoja.... mikä ongelma niil on?

    VastaaPoista
  11. En osaa sanoa, mut mielipiteensä kullakin. :)

    VastaaPoista
  12. Ihailen siuta ku et ota ittees ton yhen hiekkapimppisen anon kommenteista. Oot tosi nätti ja siul on ihanat hiukset. :] Kiva ain välil tulla lukemaa postauksia ihan-vaan-elämästä eikä aina jotain wannabe-paskaa siitä ku ollaa nii supertähtiä.

    Kiva blogi, kiitos siitä!

    VastaaPoista
  13. No voi kiitos, toi piristi tosi paljon:-) Alkuun otin tosiaan anon kommentit itteeni, mut en enää. Ne vaan kuuluu blogin huonoihin puoliin, mut ei se mitään. Jokaisella on omat mielipiteensä. :-D Ja mie oon vaan tällänen ja haluan kertoo omasta elämästäni ym, sitä varten tää blogi täällä on! Ja ehdotuksia saa aina antaa, et miten tätä voi parantaa tai millaisia juttuja haluaisi lukea. :) Ehdotuksia otetaan vastaan ;)

    VastaaPoista
  14. no sehä siin onki ku et kerro MITÄÄN omasta elämästäs, enemmä kerrot veljes ja poikaystäväs ja kaveries elämästä jotka viettää iltaa sun kanssa ja ostelee sulle lahjoja... kiitos nyt tästä

    VastaaPoista
  15. heii mitä objektiiveja sulla on? etenki kiinnostais tietää et mikä objektiivi tää http://1.bp.blogspot.com/-V5_GTFSxAUE/TuoRjAt_SaI/AAAAAAAABN0/xMVLkG7lmhc/s1600/047.JPG oikeen on ja onko se hyvä ja mitä "vikoja" tai miinuksia tosta löytyy tai onko siinä ees mitään valittamista? =)
    ihana blogi! =) ja pakko vielä sanoo, että vittu mitä idiootti anonyymejä tännekkin eksyny, jokaseen postaukseen pitää olla aina jostakin vinkumas... ite en enää kestäny ja otin aina itteeni niin jäi toi oman blogin pitäminen aika lyhyeks..:D :d

    VastaaPoista
  16. :D:D Ei miulla ees oo poikaystävää. Joten en oo siitä maininnu aikoihin ja tuskin veljeänikään!? Kokoajan kerron mitä oon tehnyt päivittäin.. Ei voi ymmärtää tuonkaan kommentin pointtia :)

    VastaaPoista
  17. et vastannu mulle(13.50) ku tosta putkesta kyselin.. vastasit vaan ton edellisen kommenttiin... höhö . :(

    VastaaPoista
  18. En jaksanut siinä vaiheessa vastata, ku en yhtään muistanu mitä putkii miul on ja en jaksanu raahautua hakemaan kameraa. Mut nyt sen teen ja vastaan ;-) Elikkä tää objektiivi mitä käytän melkeinpä aina, on Sigman 17-70mm. Miulta löytyy myös Canonin 50mm objektiivi, jolla en ole kyllä kuvannut kuin kerran. Noita hyviä ja huonoja puolia on aika vaikea sanoa, oon vasta niin vähän aikaa kuvannut ja en muutenkaan osaa kuvata kunnolla, tai tiedä edes kaikkia kameran asetuksia. :-D Pitäisi perehtyä paremmalla ajalla. Pahoittelen!

    VastaaPoista
  19. aws niina hei ootko joku miljonääri kun sulla on jo noin hyvät objektiivit "heti alkuun" siis ennenku alkaa ees kunnolla osaamaan kameran perusteita? kauan sulla on ollu toi kamera?(:
    oon kateellinen tosta sigmasta, arvaappa miten paljon tekis mieli tulla ryöstämään se sulta nyt ja heti! itellä vaik on ihan perustulot niin ei jotenki oo viittiny tota sigmaa ostaa vaik miten olisin halunnu, vaikka järkkärikin ollu jo kolme vuotta ja oon opetellu perushommat kuntoon jne. murrr :( ja kiitos vastauksesta, ajattelin alkuun että skippaat ihan kylmästi kokonaan vaan ton mun kysymyksen! :D
    voisitko muuten tehdä jonkun meikkipostauksen? tai jos oot jo kenties sattunu tekemään jotain meikkeihin liittyviä postauksia nin voitko linkata? :) etenki sun kulmakarvat on tosi kivannäköset ja muutenki kiinnostais tietää mitä meikkejä käytät jne!
    t. sama (13.50) anonyymi
    ps tuli vielä mieleen sellasta, että mikset oo tota 50mm objektiiviä käyttäny kun kerran? :O
    ja paljonko maksoit tosta sigmasta? :) kiitos vastauksista ja anteeksi mahdollisesti sekava viesti (väsyneenä tulee kirjoteltua sekavasti)!

    VastaaPoista
  20. Joo olen miljonääri. :) No eikä mitä, kamerani on oikeasti isäni, mutta olen ominut sen nyt käyttööni. Annan sen toki lainaksi hänelle aina kaikissa juhlissa ja muissa tilaisuuksissa, mutta pääasiassa tuota päivittäin käytän minä. ;) Miulle kuitenki luvattiin, että jos/kun valmistun ylioppilaaksi, kamera on pelkästään miun♥ Sitä odotellessa! Haluaisin kuitenkin tässä vaiheessa opetella käyttämään kameraa paremmin. :)
    En oikeastaan tiedä miksen oo käyttäny tota 50mm useammin.. Koska kuvaan päivittäin melkeinpä vain itseäni, niin tuolla sigmalla saa parempia kuvia ;-) Sigman hintaa en kuitenkaan tiedä, koska kamerahan ei ole miun!

    Todellakin voin tehdä meikkipostauksen, voisin sen tehdä jo itseasiassa heti tänään! En ole sitä aiemmin tehnyt, mutta on käynyt mielessä. En ole kuitenkaan koskaan sitä saanut aikaiseksi. :D Vastaan kyllä kaikkiin kommentteihin, jos ne vain ovat jollain tasolla asiallisia. :) Mutta toivottavasti tämä nyt selvensi edes hiukan!

    VastaaPoista
  21. kiitos vastauksestasi ja toi meikkipostaus oli kiva!:) hyvät joulut sinne!

    VastaaPoista
  22. nii tai sit et vaa osaa vaihtaa sitä banneria

    VastaaPoista