keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Body language


 Poltin muuten vuoden ensimmäiset OIKEAT kynttilät!

Asensin pienen koristekuusenkin huoneen nurkkaan!

Sain tän iskältä Venäjältä. Enkeli vilkkuu punaisena, vihreänä ja sinisenä!

 Miu datausnurkka :-)





Moikka kaikki :-)

Miun ote alkaa näköjään pahasti lipsua.. En tänäänkään ollut koulussa, mut se syy on niin tyhmä etten viiti sitä edes julkisesti sanoa.
Anyway, nukuin tänään muutaman tunnin enemmän kuin yleensä. Sit oon kattonut Biisikärpäsen finaalin ja siivonnu huonetta. Tein vähän jouluakin tänne omaan huoneeseen, kiva tunnelma täällä :-)
Sain asennettua tuon pienen koristekuusenkin, jonka laitan joka joulu. Sytytin talven ekat kynttilät tänne. Sain myös imuroita ja pyyhittyä pölyt! Kerrankin sain tehtyä jotain hyödyllistä, ku en sinne kouluun viitsinyt sitten vaivautua..

Yritin myös tehdä jazztanssija-esitelmää, jonka pitäisi olla valmiina perjantaina. Mutta siis oikeasti, mistään netin syövereistä ei löydy tietoa yhdestäkän jazztanssijasta! Tai mie en ainakaa löydä.. Ärsyttävää! Tänään ois kolmen tunnin tanssiharjoitukset, mutta saa nähdä jaksanko mennä kun vasta sille 'omalle tunnille'. :-D
Nyt lähden joka tapauksessa taikomaan itselleni jotain hyvää syötävää. Sitten jatkankin lempiblogien lukemista kaikessa rauhassa kuunnellen hyvää musiikkia♥ Moimoi!

♥Niina

4 kommenttia:

  1. Ompas ihanan tunnelmallisia nuo kaks ekaa kuvaa. Rakastan just tollasia kynttilä kuvia :-D

    ♥: Anniina

    VastaaPoista
  2. Haluisitko joskus laittaa kokokuvan tosta muutamassa kuvassa osittain vilahdelleesta kirjotusalustasta? Kiinnostais kattoo et mitä kanjeja siinä on.. :'D

    VastaaPoista
  3. Siinä on jotain kiinalaisia kirjaimia, mut tuskin te sillä kuvalla mitään tekisitte. :-D Olisi ehkä muutenkin aika hankkia uusi.

    VastaaPoista