perjantai 16. joulukuuta 2011

Sitkeä sydän





Moi:-)
Miullahan piti olla tänään kaks tuntia koulua, mutten miten siinä sitten kävikään.. Tässä olen istunut koko päivän, kattonut Hurjaa remonttia ja itkenyt sitä katsellessa. Siin oli niin symppis-mummo, ettei voinu muuta ku herkistyä ;-)
Nyt ois kolme tuntia aikaa ja sen jälkeen ahkerasti tanssimaan! Edelleen pitäis olla tehtynä se jazztanssija -esitelmä... Let's see mitä keksin. Teen koht itestäni koko esitelmän, jos en löydä ketään muuta..
Mut ei tälle päivälle mitään ihmeitä, illalla nään kai paria kaveria! Mut hei, huomista odotellessa♥ Eipä miulla nyt muuta, palaillaan taas. Ens kerralla yritän ottaa oikeesti joitakin kunnon asukuvia, eikä tälläsiä 'vääntelenpä tässä naamaani.' Hyvää alkanutta viikonloppua murut!

♥Niina

6 kommenttia:

  1. ei elämä. toi ensimmäinen kuva on... no jätän mainitsematta. tätä on tosi kiva lukea, paitsi sun jutut on nykysin älyttömän tylsiä, kuvat on kamalia etcetc.

    VastaaPoista
  2. miksi pitää aina kurtistaa kulmat tyhmästi (ja piirtää noin ruman tummaksi) ja tehdä vielä tekohymy, koitappa ensi kerralla olla ihan luonnollisesti..

    VastaaPoista
  3. mikä toi objektiivi ja kamera on:) ?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi1: En voi sille minkään, kuvat on just sellasia ku ne on! Ja tiiän itekki et jutut on ehkä vähän tylsiä, mut on se kai parempi kuin ei mitään?

    Anonyymi2: En ymmärrä missä kuvassa muka kurtistan kulmia? :D Ja jos teen niin, niin en kyllä tarkoituksella.. Ja miul ei oo mitää tekohymyä, se vaan on tollanen :-)

    Anonyymi3: Kamera on Canon eos350D, eli jo aika vanha. Mutta tällä nyt pärjäillään, ennen kuin ostan uutta! Ja objektiivinä toimii Sigman 17-70mm :)

    VastaaPoista
  5. yks ano on sanonu et jutut on tylsiä ja sä vastaat et parempi sekin kuin ei mitään... no mun mielestä kirjotat kun on asiaa, etkä mitään ''tänään oli kiva päivä, sain uudet sukat, jotka ovat vihreät (+ne haisee) ja sit kävin pissalla.'' :)

    VastaaPoista
  6. Haha :-D En tiiä onks mun asiat tärkeitä vai ei, mitä tänne postaan. Muutakaan kerrotavaa ei ole, joten lukekaa jos haluatte ;) Mikään pakkohan ei ole :)

    VastaaPoista